söndag 22 maj 2011

Många bilder en söndagskväll


Rostig skylt i plåt med vit spets och text i vitt: Garden, 17 x 11 cm, 65 kr.Ja, eller snart söndagsnatt är det ju! Ni som följer Systrarna kanske snart ger upp, så lite inlägg som det har duggat här den sista tiden.... Sorry... Mycket att stå i just nu och för lite inspiration för spännande inlägg på bloggen är svaret. Men men, ni vet ju hur det är med inspiration, den kommer och den går. Just nu går den mesta fritidsenergin åt i trädgården hör hemma. Den lilla fritid jag nu har.. Reser en del i mitt jobb just nu (kul, men man är ju inte hemma...) och har därför även behövt ge upp mina lediga fredagar. Just nu hinns de inte med. Men nog om detta!
Gamla fina lerkrukor med äkta patina, 10 kr st.I längtan efter lediga fredagar har jag beslutat att ta semester nästa fredag. Och vad ska jag göra då? Jo åka ner till syrran i Gamleby! Ska bli såå kul, för nu var det ett tag sen. Hon har skickat en massa bilder till mig - de jag visar på inlägget idag, och fler inlägg med bilder blir det i veckan - med ett urval av vad som just nu är till salu i Sofias Bod.Om du ser något som ser intressant ut, och bor i Sthlm med omnejd - så kan du höra av dig. Vill du handla något så kan jag plocka med mig det till Sthlm och så kan du hämta det här. Bra va? För det är ju inte alla som kan ha vägarna förbi Sofias Bod utanför Gamleby.
Gråmålad hylla i trä med smideskrokar, 33x72 cm, 450:-


En krok på nära håll, sitter alltså på hyllan på förra bilden.
Stor vitshabbad träbricka med rosa ros (decoupage), 55x38 cm, 220:-
Rosen på nära håll
Rostig plåtskylt med text, pimpad med spets och rostig krona
14x31 cm, 85:-Om du själv bor så nära att du kan ha vägarna förbi - så är du som den sista skylten säger - Välkommen! Skulle du komma på fredag så blir det två systrar i en smäll.... ;-) Jag kommer ju som vanligt även ha med mig en del prylar, som Sofia ska sälja i boden. Fast först kräver en del av dem lite handpåläggning av min pyssliga syster.Nu är det nog bäst att krypa till kojs, om jag ska orka att både jobba och blogga denna vecka... ;) Som sagt, fler inlägg kommer, med fynd du kan göra i Sofias Bod. (Klicka på namnet och du kommer till hemsidan). Har du frågor och funderingar kring något du ser på bilderna så går det bra att maila eller ringa syrran direkt. Tfnnr finns på hemsidan.
Tjusig välkomnande skylt, i rostig plåt - äkta patina! - med spets och liten rostig krona som dekoration. Skylten är 27x16 cm och kostar 85:-
Nu ska här sovas gott, vi ses imorgon. Då kommer en lista med alla olika slags plantor som Sofia säljer.

1 kommentar:

 1. Hallojsan vännen!1

  jag har förstått att du har en hel del massa att göra och inte en fredag ledig!!..Hoppas att du har möjlighet att vara ledig någon dag nu när jag går på lov..det skulle vara så kul om du ville hälsa på hos mig :)..
  Om jag inte är för sent ute skulle du hemskt gärna få köpa skylte "Bless this home...." åt mig när du åker ner till Systra din.. Vore jjättegulligt!!

  Ha det gott..och jobba lagomt!!

  Kramis sanne

  SvaraRadera