söndag 8 augusti 2010

Tillbaka igen

Stora dottern och jag åkte ju till London, vi var där några dagar och insöp storstad, shoppade och kollade in sevärdheter och människor. Gick på bio gjorde vi också! Såg Shrek 3, Karate Kid 2 och Letters to Juliet. Kan rekommendera alla filmerna. När man vandrar runt i en stad hela dagarna är det såå skönt att få sitta ner en stund i en bekväm biostol... :-)

Hade inte någon kamera med mig, så det blir tyvärr inga bilder från London. I-och-för-sig hade vi mobilkamerorna, men min mobil försvann sista dagen på resan, och med den bilderna!
(Dotterns bilder har jag inte fått se ännu, finns det nån kul bild där får ni se senare!) Nu går jag och väntar på en Iphone 4, som jag beställt. Mobilen som försvann var bara en gammal skruttmobil, men det är ju alltid synd med alla kontakter och bilder som man förlorar. Och lite jobbigt att vara utan mobil i mellantiden. Men den som väntar på något gott....

Sen vi kom hem har jag bara hållit på med vårt kök! Vi har gjort såå mycket, men är långt ifrån klara! Golv är lagt, nästan alla väggar är klara, taket är målat, några skåp monterade... Men vi får nog fortsätta använda vårt lilla "sommarkök" i gästrummet ett tag till. Där står kylen, en skänk, det nödvändigaste i porslin och köksattiraljer samt den nya köksön med ett par spisplattor på. Diska gör vi i badrummet. Har faktiskt funkat ganska bra. Men nu längtar vi tills allt är klart...


Visst är det snyggt med gamla förpackningar och etiketter! Paketen med spik hade Sofia till salu i sin bod. Hon undrade om inte vi behövde spik till renoveringen, men jag kan då inte med att använda dessa! Paketen är alldeles för snygga.Imorgon börjar jag jobba igen..... Det ska bli skönt att få "sitta still och vila" de fysiska musklerna. Det här årets semester har verkligen inte handlat om att ligga och sola eller slappa i hängmattan... Å nu är det dags igen, ska spackla och måla lite till!


Tack för att ni tittar in här och lämnar gulliga kommentarer!3 kommentarer:

 1. Hallojsan Marie!!

  Guu vad jag saknar London och allt vandrade det brukar bli där..så mycket att se och att inköpa ;)
  Jag förstår att ni har haft det toppen!!

  Ja nu är det vardag igen..jag börjar på onsdag..och ser fram emot det..Ledigheten skulle sakna glans om man inte hade ett jobb att gå tillbaka till!

  Vad duktiga ni är som sliter med ett sånt stort projekt!!..Här har det mest småfixats lite..

  Ha en bra start på arbetetsveckan vännen!!

  Kramar Sanne

  SvaraRadera
 2. Älskar gamla förpackningar.
  Har en orginal hushållsrulle bland de första.
  Ha en bra dag
  Annika

  SvaraRadera
 3. Hej Marie! Så vackra gammeldagsa paket. Och London vad mysigt, många år sedan jag var där sist, närmare bestämt 10, längtar dit igen.... Jag kan tro ni haft det härligt där.

  Tusen Tack för tipset ang kopparna och kafferepet, vilken kul idé. Det kan ju dessutom vara en perfekt gåbort present också. Tror minsann jag ska göra mig ett kafferep redan idag :-)) Ha det bäst. Kram Paula

  SvaraRadera