söndag 23 oktober 2011

Duktig vovve. Även kallad trattkantarellen.


Ja så här ser hon ut just nu, vår stackars Tintin. Vovven har gått och fått rävskabb, och utan tratt på huvudet så kliar och biter hon sönder sig. Nu är det i-och-för-sig på bättringsvägen, men någon vecka till med tratt blir det nog.
Lite knasig frisyr har hon fått pga detta. Jag fick klippa bort lite av den längsta pälsen på öronen (som hon annars slänger med så kokett) för att se hur illa det var... Stackars vovve... Alldeles snesnaggad.Jag längtar tills allt är läkt och det inte kliar mer (det gör säkert hon också), då ska hon få en snygg trimmning och ett bad - då blir hon alltid som en ny hund.
Men så duktig hon är ändå, som står ut med denna tratt på sig! Hon tom hjälper till att sätta den på sig - sticker in huvudet självmant när man håller fram den. Tänk att äta, SOVA, med en stor plasttratt på huvudet!!!!


Lite kul var det dock att fota henne med denna tratt på. Blev ju lite softad känsla i bilden! Vår trattkantarell....

4 kommentarer:

 1. Å lilla vovven ser riktigt ledsen ut. Inget kul med tratt inte. Måste också kommentera ditt fina kök. Det utstrålar en sådan värme. Önsakr dig en fin start på veckan kram Maria

  SvaraRadera
 2. Stackars lilla Tintin! Men hon kanske gillar att se världen lite softat.... Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Stackarn :(... låter verkligen tufft!..Usch det kliar nästan på mig bara jag hör ordet rävskabb!!

  Hoppas att allt är bra med dig annars!!

  Ha en riktigt fin måndagskväll!! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 4. Så duktig hon är!
  Mina föräldrar fick ta bort tratten snabbt som bara den. Deras hund fick total panik. Så härligt då att det går bra för Tintin, det läker ju så mycket fortare.

  Hoppas du har haft en fin start på veckan!

  SvaraRadera