lördag 5 november 2011

En tuff pall - eller är det ett bord?

Förra helgen gjorde jag en liten utflykt och åkte och köpte denna fina pall utav Sussi som har Callian Antik och Brocante. Sussi, som tar bil och släpvagn och åker till Frankrike ibland och jobbar hårt med att besöka alla marknader och loppisar - bara för att vi här hemma i Sverige bekvämt ska kunna köpa våra vintagemöbler och prylar från henne webbutik. Har du inte kollat in hennes blogg eller butik är det dags!
Pallen/bordet kom genast till användning i vårt kök och idag som ni ser på vår altan! Perfekt att ha som ett litet flyttbart sideboard, att t ex ställa glas och tallrik på när man inte sitter vid ett bord och äter.
Idag jobbade vi hårt i trädgården med att räfsa ihop alla löv. Passade på att elda lite i en eldkorg - det luktar så gott! Egentligen skulle vi behöva en eldningstunna som vi kunde elda upp grenar, kvistar och löv i, men det har vi inte fixat än. Lilla eldkorgen funkar dock att fixa brasa i för stämningens skull. Och med ett gammal grillgaller på kan man grilla korv - det gjorde vi idag. Myysigt...

Hoppas ni har en skön helg alla vänner!

4 kommentarer:

 1. Hej vännen,
  Wow vilken läcker pall/bord!! Tycker den passar lika bra till vilket som. Jag har träffat gulliga Sussi en gång på en mässa. Hon har mycket fint!

  Låter härligt och friskt att vara ute och kratta löv! Hos oss blev det en dag mest inomhus!

  Kram monica

  SvaraRadera
 2. Otroligt fin pall! Fungerar så kart fint som bord också!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 3. Hej jag har mailat dig:) kram Johanna vintage

  SvaraRadera
 4. Ser härligt ut med korvgrill och fårskinnsfällar!

  Det blir nog korvgrill och lövräffsning till helgen för vår del!

  Kram Marina

  SvaraRadera