fredag 24 september 2010

Fredagsmys!

Fredagsmys för mig är kanske lite annorlunda än för flertalet. Jag jobbar ju fyra dagar i veckan och är ledig på fredagar. Min fridag! Såå skönt att ha en dag ensam i huset... ;-) Resten av familjen går ju då i skolan och jobbar.Idag blev det en del målande... Det stora röda skåpet som ska stå i nya köket är ju ett minne blott. Köket ville inte ha ett rött skåp! Har nu målat 4 varv med vit färg, och kanske är den rosa tonen borta nu... Tänker mig att dörrarna ska bli mörkt grå, men har inte införskaffat det ännu. Nån som har nåt tips på bra kulör?Efter att ha målat halva dagen, så gjorde jag nåt som jag tänkt läääänge att jag ska göra! Mycket inspirerad av sköna Lotten förstås. Först så plockades jag en fredagsbukett/korg med blommar - det som finns kvar av blommande fägring i trädgården.


Sen skördade jag lammöron, för att prova att skapa något med de gosiga gråa lena....


Å så här blev det!!! Det var såå mysigt att sitta och pyssla med, gav verkligen mersmak.Det var mitt fredagsmys det... Och ja, visst har vi haft lite traditionellt fredagsmys oxå, med gó mat framför tv:n, lite Idol och Skavlan. Älskar min Fridag! Önskar alla en fortsatt trevlig helg!


5 kommentarer:

 1. Wow! Va fint du gjort! Vilka fina ägg....har också lammöron i min trädgård men sniglarna eller vad det nu kan vara för liten marodör, har gjort hål i de flesta öronen....Jag får nog inte ihop till ett endaste ägg...trist! Men en och annan höstbukett kanske man kan fixa till, tack för den inspirationen!

  Natti natti
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig blogg. Jättefina lammöron ägg. Måste nog plantera lammöron i min trädgård också.

  Ha en härlig helg.

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 3. Så fint med lammöron! Rikrigt inspirerande
  kram Malin

  SvaraRadera
 4. Oj så fint Du gjort, får nog också fundera på om jag ska plantera lammöron hos mig.
  Ha en fin helg!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Hej Marie,
  så ljuvligt att ha ledig fredag!! Härlig bukett och verkligen läckra ägg!Lammöron är så läckra.

  Önskar dig en härlig avslutning på helgen!
  Hälsningar Monica

  SvaraRadera