måndag 2 november 2009

En ny blogg är född!

Så var det äntligen dags - att få skriva premiärinlägget! Bloggen Systrarna är född! Undrar hur det ska gå...? Kommer någon att vilja titta in här, och se vad vi har för oss? Det finns ju såå många fina, inspirerande och roliga bloggar redan... Jag vet - för jag följer många! Det ger mig energi och inspiration att själv vara kreativ - kanske kan jag nu få ge lite tillbaka?

Systrarna kommer att handla om min och syrran Sofias vardag, med inredning, trädgård, familj, drömmar och mardrömmar (kanske).Bilden visar en ljuslykta vars glas gått sönder, som fått lite vit färg, en gammal patinerad kruka med hjärtan på tråd... Till höger en docksäng med krona på och bäddad med spetslakan. Docksängen är till salu! Se här.
Till sist... säsongens sista rosblad på tork...


Sköt om er och ha det bra - vi skriver snart igen.
4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Kul med en ny blogg.Jag har varit hos Sofia några gånger,jättemysigt ställe, så jag kommer följa er blogg med glädje.Ha det bra

  SvaraRadera
 3. Hej där! Du blev den första att skriva en kommentar i denna blogg - tack! Jag ska snart ner till Sofia med lite grejer, så du får ta och göra ett nytt besök i Sofias Bod om ett par veckor.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 4. Härligt - välkomna till bloggvärlden - den är offantlig. Här finns hur många fina inspiratörer som helst och så många kreativa människor. Jag har lagt mig som följare hos er. Blev först!!! Ser ut att vara en mysig bod ni har - jag har ju också en med mest nytt i men i gammal stil. Det är så roligt att driva butik. Ha en skön helg nu så ska jag fortsätta runt bland bloggisarna. Marie

  SvaraRadera