söndag 8 november 2009

Fars dag och busiga kattungar!

Varje gång något ska firas hos oss, födelsedag eller som idag - Fars dag - innebär det extra mysig frukost. Idag smög jag upp tidigt och bakade scones - medan lilla dottern fick slå in paket till far. Det blev jättelyckade scones! Bra med tanke på att jag inte hade bakpulver utan tog bikarbonat istället (minskade bara mängden), och experimenterade med att ha kesella och bara lite smör samt inte bara vetemjöl utan även grahamsmjöl och fiberhavregryn. Funkade hur bra som helst med smör, en god ost och fikonmarmelad.
Till frukosten fick vi också lite underhållning av djuren i huset! Det går vilt till nu ska ni veta! 12 veckor gamla kattungar som inte är ett dugg rädda för hunden, och ska klättra upp ÖVERALLT! Har fått flytta fram korgstolarna från fönstrena i köket - för annars ska de ju promt upp där och smyga omkring, tugga på blommorna mm.Och när man har busat klart så somnar man bums....


Önskar alla en härlig söndag!

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Kul att det blivit en blogg! Välkommen till bloggvärlden :-)

  När det gäller klickbara bilder kan jag tyvärr inte hjälpa dig. Ibland händer det för mig också, och ibland inte... Har själv frågat på andra bloggar men aldrig fått något bra svar... Kanske har det med storleken man väljer när man lägger in bilden... Nej, förresten det gör det nog inte. Väljer alltid största alternativet och får som sagt inte alltid till det med klickbarheten...
  Hej så länge!
  Mvh Sussie

  SvaraRadera
 2. Jag hade inte heller tackat nej till att bli serverad lite nybakta scones på söndagsmorgonen :-) Vad mysigt det såg ut!
  Jodu, det såg verkligen ut att vara full rulle på det gänget - vem behöver tv?

  Kul att du/ni gillar min blogg, välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Hallå där, vilken trevlig blogg!! Och vilka godingar Jackson och Pussel ! Vovven är klok och har överseende med de yrvädren... den frukosten såg inbjudande ut med vackert gammat porslin i brunt, snyggt! Mari.

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Tack för kommentaren hos mig! Vilken god frukost (det var längesen jag åt scones, får kanske bli till nästa helg) och djuren ser det verkligen ut att vara fart i, hihi.

  Trevlig kväll!
  Marie

  SvaraRadera
 5. Hej! Ser mysigt ut hos Er! Ljuvliga kattungar!
  Tack för titten! Hälsningar Malin

  SvaraRadera
 6. Tack för era kommentarer - vad kul att ni tittade in! På återseende - kram från Marie

  SvaraRadera
 7. Hej hopp!
  Igår var jag hos Sofia en liten sväng, har paxat några saker tills jag kommer nästa gång med plånboken full :-) Hörde att du skulle dit i helgen,kul! Berättade för Sofia att jag sett er blogg nu. Hon var nyfiken på min sons rum men du skulle kanske dra ut några bilder och visa sa hon.

  Ha det gott!
  Kramar Maria

  SvaraRadera