onsdag 16 december 2009

Granen är inköpt

Men har inte fått komma in i värmen ännu. Den står nu och väntar i garaget på att jag ska ha tid med den... Jag gissar att det blir på lördag som den får komma in i vardagsrummet och bli klädd.


Jag älskar att klä granen! Nåde den som tar ifrån mig den uppgiften vid jul... Jag brukar ha hjälp av barnen ibland, men de får inte göra som dom vill... På ett pedagogiskt sätt brukar jag få dem att klä granen efter mitt tycke och smak, och skulle det inte lyckas kan man ju alltid hänga om vissa saker senare i smyg... :-)


Förra julen var nästa allt pyntet nytt för det året, i vitt och silvriga toner. Det lutar nog åt att det blir det i år igen, men för att få lite ny inspiration har jag surfat runt lite på nätet och hittar lite sköna granar. Så bilderna är alla lånade idag!


Granen jag köpt är tät och tjock. Försökte välja en lite mer nordisk variant, men nej, just den här granen ville följa med hem! Tror också att det är ganska bra strategiskt att välja en tät tjock gran i år, nu när vi har kattungar. Om de får för sig att de ska klättra upp i den... Nu blir det nog ganska svårt!


Imorgon åker jag bort ett par dagar med jobbet, så då blir det bloggpaus! Vi ses igen till helgen. Då kanske det blir med egna bilder av årets julgran! Ha de så bra och ta det lugnt i snöstormen!


5 kommentarer:

 1. Vilka vackra granar! första bilden me golvet å träbjälkarna i taket...så vackert!

  SvaraRadera
 2. Kul med alla granar och olika stilar. Hmm... undrar hur vår ska få se ut i år? Ha det gott! Marie

  SvaraRadera
 3. Hallojsan goa ni!!

  Blev såå glad när jag såg att tröstpriset gick till lilla mig :)!!
  Jag har mailat Er!!

  Vilka härliga bilder på julgranar..blev riktigt inspirerad.. Jag har redan klätt min gran..går i vitt..silver..och zink!!

  ha det gottis!!
  Kram Sanne..

  SvaraRadera
 4. Vilka granar du visar.
  Undrar så hur eran skall bli.
  Mysigt ni verkar ha det.
  Annika

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Vilka härliga och inspirerande julgransbilder! Vår gran brukar också gå i vitt och silver. I år har vi dock lite platsbrist i huset så för tillfället funderar jag på att ha flera mini-granar. Vi får se hur det blir.

  Önskar er båda en mysig 4.e advent!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera