söndag 6 december 2009

Ljuskrona...

Om man inte vill pyssla med det traditionella julpysslet kan man göra sig en egen unik ljuskrona! Denna är gjord av en järnring (från gammal tunna, tror jag...) ståltråd, pärlor, prismor, ljushållare, spetsar och ett pepparkaksmått i form av ett hjärta i mitten! Det är förstås min kreativa syster Sofia som står för designen. Liknande ljuskronor säljer hon i sin bod- se länk i högra spalten!Den här helgen har jag själv inte alls haft tid att vara kreativ vad gäller julpyssel. Däremot har det varit mycket sång och musik - två av våra tre julkonserter i gospelkören är nu avklarade. Det var fullsatt och en fantastisk stämning i kyrkan! Nu är jag trött men samtidigt full med positiv energi, att sjunga är absolut hälsosamt!

Stor kram till alla läsare och tittare! Jag ser på min statistik att många fler är här inne än de som väljer att skriva en kommentar, och det är helt ok! Bloggen har nu funnits i 5 veckor och haft över 500 unika besökare - det är fantastiskt tycker jag. I veckan kommer jag att fira det med en liten tävling... Jag har fyndat jättefina julgranskulor i fattigmanssilver - fler än vad jag behöver. Så titta in om ett par dagar - då har jag lagt ut bilder och regler för tävlingen.

Sov gott!/Marie6 kommentarer:

 1. Ja att sjunga är verkligen en lisa för själen..ger massor med energi!!

  Grattis till såå många besökare på så kort tid!!
  Kram Sanne!!

  SvaraRadera
 2. Hej Marie! Inte visste jag att du bloggade. Jag slank in här via en annan blogg där du lämnat kommentar. :) Det ser spännande ut så jag ska kika vidare här. / Anna R (medlem i Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren)

  SvaraRadera
 3. Gud så mäktig,jag har precis börjat me trådslöjd...de där e lätt nåt man ska föröska ge sig på ;)

  Superkul tips!

  SvaraRadera
 4. Anna - välkommen hit!
  Ni andra - tack för kommentarerna!
  Ikväll blir det ett nytt inlägg med en tävling... Så välkomna tillbaka då!

  SvaraRadera
 5. Härligt med körsång. Skulle själv vilja men har inte den möjligheten som det ser ut nu. Fin krona! Ha det gott - Marie

  SvaraRadera
 6. Jättefin krona! Jag hoppas hitta någon liknande metallring, för jag har lite skapelser i huvudet som vill ut.. och böja till en egne ring visade sig inte vara så lätt..
  Låter som riktiga energikickar det där med att sjunga i kör, tyvärr är jag helt omusikalisk (dagens inlägg till trots..)

  SvaraRadera