lördag 21 november 2009

En sväng på Ikea...


Idag har jag varit Ikea, mest för att titta men även för att köpa lite ljus, diskborstar.... och annat livsnödvändigt. Vissa saker är dom ju helt enkelt billigast på! T ex fika! Te/kaffe och kanelbulle för 12 kr!
Tar alltid en sväng förbi fyndavdelningen när jag är där, men det är inte såå ofta något får följa med hem därfrån. Men idag fyndade jag tyger! Man fyller själv en platspåse med stuvbitar (och den blev fullpackad vill jag lova...), knyter ihop och allt kostar 149:-. Hittade jättefina bolstertyger och ett par spetsgardiner. Av tygerna ska det nu bli julkuddar hade jag tänkt. Men man tänker ju så mycket... får se om jag hinner sy något innan jul. Ha en skön lördagkväll! Kram/Marie

7 kommentarer:

  1. Så mysigt med massa tyger.
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Jag tycker alltid det er så roligt att gå på ikea.man kan hitta så mycke fina smågreier. fina tyger du fått deg och billigt;O)
    ha en underbar söndag.
    kram bella

    SvaraRadera
  3. Hejs svejs! Ja ibland kan man hitta skatter på Ikea fyndet. Finfina tyger hittade du ju, gillar också bolster ränder, de är sååå fint. De smal rödrandiga har jag också, och sytt kuddar av, de åker fram nu till jul. Det var ett tag sen man var där nu på det stora varuhuset, får nog ta en runda innan jul och se om man hittar något mysigt, om inte annat så för att fika :-). Trevlig söndag. Kram P

    SvaraRadera
  4. Hallojsan!!

    Vilka tygfynd du gjort!!..ja IKEA är riktigt billiga på ljus och annat!! Visste inte att de hade tyg på fyndavd. Där har jag missat något!!

    Ha det så mysigt när du trampar Singer..spännande att få se dina kuddar sen :)

    Ha det gottis!!

    Kraam Sanne..

    SvaraRadera
  5. Det ser ut att kunna bli jättefina kuddar. jag gör ofta så.. köper ngt och tänker att jag ska sy, och sedan blir det inget...
    Jo hyacinterna klarar sig ute mycket längre än inne. Dessa tänker jag att jag ska klara hela julen med.. de blommar ca en vecka efter man har tagit in dem, är min erfarenhet..

    SvaraRadera
  6. Ja, tyger kan man aldrig få för mycket av! Håller just på att sy en massa jukkuddar, bland annat några i just randigt tyg från Ikea. Dock hade jag inte sådan tur att jag kunde hitta dem på fyndavdelningen (som på Ikea här är erbarmligt!)

    Nä, nu har jag lärt mig den hårda vägen att plåtburkar inte är att lita på när det gäller vattenhållning!!

    SvaraRadera