fredag 13 november 2009

Imorgon åker jag ner till syrran

Det ska bli såå roligt! Bilen är full med prylar som ska säljas i Sofias Bod. Fast en del ska förstås fixas lite först... Jag kommer att åka dit utrustad med sprayfärg, textilpennor m.m. Och så kamera förstås! Ska passa på att ta en massa mysiga bilder i Sofias Bod med mycket advent- och julstämning. Kommer naturligtvis bli inlägg på bloggen sen!
Ska också bli så kul att träffa syrran igen! Det känns som om det var länge sen, men vi har ju förstås pratat i telefon nästan varje dag sen vi sågs sist! :-) Spännande att få se alla kransar, ljusstakar och annat pyssel som jag vet att hon gjort. Varje gång jag åker ner med saker så slutar det alltid med att jag även får med mig en massa saker hem sen.... Kan ju själv inte låta bli att handla!
Här har jag fotat lite av de saker som jag kommer att ha med mig ner till Gamleby:

Nu ska jag äta fisksoppa med handskalade räkor... mmmm.... och mysa med familjen. Ha en mysig fredagkväll och en lugn/kreativ/rolig/stämningsfull (välj själv) helg! Kram/Marie

3 kommentarer:

  1. Låter som det kommer bli en härlig helg! Syster-pysselhelger brukar bli väldigt mysiga. :-) Och det låter som att ni har en hel del kul att just pyssla med. Jag blir nästan lite avis. Men också sporrad att tjata på min egen syrra att det är dags för en pysselhelg snart igen!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Hei Maria. kul du titade innom min blogg, alltid roligt med nya besökande, och så fant jag ju deg och din syster;O).
    hoppast ni haft det bra i helgen og solgt mycke i boden,
    mysig blogg så jag återkommer,
    kram bella

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att få fixa och pyssla till med grejerna. Visa bilder sen får vi se! Kram Marie

    SvaraRadera