söndag 27 december 2009

Surfar runt på bloggar och inte mycket mer...

Hej alla ni som tittar in här! Hoppas ni har haft en riktigt god jul - verkar som om alla med egna bloggar har haft det i alla fall. Jag har kikat in då och då och sett många fina granar, vackra paket och inbjudande dukade bord. Själv hade jag nog trott att även Systrarna skulle uppdateras flera ggr under julhelgen - nu när jag varit ledig och allt. Men hur blev det med det - inte mkt - jag blev istället sjuk! Jag mådde rätt ok på julafton - så då hade vi det jättemysigt! Vi firar alltid enbart i vår lilla familj och har det mycket lugnt och slipper stressa. Men efter det.. Inte många knop blir gjorda här inte. Mest sängläge - byter dock plats ibland: sovrummet, gästrummet, soffan...



Men nu kändes det som om det var dags för att ge ifrån sig ett livstecken. Har dock inga egna bilder, det har jag inte orkat. Däremot så har allt surfande på nätet lett till att jag hittat några nya bloggar (nya för mig i alla fall) - som jag här tänkte tipsa om. Först ut är My Sweet Savannah. Bilderna ovan är lånade från den bloggen. Nästa blogg är Make room for living - många sköna inspirerande bilder finns det där!




Det var dagens tips från sjuksängen - hoppas verkligen att ni mår bättre än vad jag gör! Vi ses!


4 kommentarer:

  1. Stackare, inge kul att fira jul sjuk. Men kanske rätt mysigt att slappa lite. Fina bilder. Ska kika in på bloggarna så får vi se vad det kan va för något. Krya på dig, kram Marie.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Fina bilder du hittat, det är ju så spännande att hitta nya bloggar.
    God bättring och God fortsättning.
    Kram/Helen

    SvaraRadera
  3. Hallojsan Gumman!

    Vad tråkigt att höra att du är sjuk!! :(..

    Jag hoppas att du kryar på dig snart!!..
    Vilka fina tips!!..Gillade köket jättemycket!!

    Jag fick något fint i brevlådan idag :)..Tack igen..Jättefin!!

    Kika in hos mig så får du se vart den hänger!!

    Stora bamsekramen ifrån Sanne!!

    SvaraRadera