söndag 10 januari 2010

I don't drink coffee, I take tea my dear

Jag har hoppat på ytterligare en utmaning! Utmaningen denna gång handlar om att visa hur man förvarar sitt te resp. kaffe. Jag som är en teälskare av stora mått hoppar naturligtvis genast på detta, och visar därför upp denna lilla låda:En loppisfyndad trälåda som från början hade ett lager av ful fanér. Den tog jag bort, slipade och målade litegrann och präntade till sist dit ett citat: "I don't drink coffee, I take tea my dear". (Från låten "An Englishman in New York" med Sting.)
I denna lilla telåda förvarar jag nu både löste i påsar, te-påsar och faktiskt lite kryddor. Jag älskar nämligen te med kryddsmak. Så är det inte en tesort med kryddor så tillsätter jag det själv! Allra helst dricker jag numera även Roiboos (som egentligen inte är ett te, utan kommer från en annan buske). Roiboos är så gott, det kan ligga kvar i kannan eller koppen och dra hur länge som helst - det blir aldrig blir garvsyra eller beskt.


Sen tänkte jag roa er med några bilder från juldagen... I ett hem med husdjur har man aldrig tråkigt, jag lovar!
3 kommentarer:

 1. Jösses vad lik en lagotto er hund är! Jag har ju en lagotto, Wippa, och hon funkar mycket bra ihop med katter. Älskar också Roibossteet då det, som du beskriver, kan ligga och dra länge utan att bli beskt. Laddar inför Formexmässan nu och det ska bli så roligt att åka dit och se alla nyheter på inredningsfronten. Ha det gott! Marie

  SvaraRadera
 2. Hei Marie, tusen tusen takk for din fine hilsen inne hos meg! Åh så glad jeg blir for nye besøkende, ekstra hyggelig fra vårt granneland :)

  Jeg elsker også te, drikker mange kopper om dagen. Helst urtete da, uten koffein. Lekkert og lagre dem i en gammel boks, herlig ide. Og så er det mye ryddigere og ser finere ut.

  Ha en riktig god start på uka!
  Aina

  SvaraRadera
 3. Te är riktigt gott1..går åt en del nu i kylan..Gillar låten o har väl aldrig kommit på att använda citatet..Urhäftig idé!!

  Ha det gott!!

  Kramis Sanne.

  SvaraRadera