tisdag 19 januari 2010

Låg energinivå

Vad handlar det om kan man undra? Jo det är hos mig det känns så! Den långa ledigheten över jul och nyår som inte blev återhämtning utan sjukstuga tar nu ut sin rätt. Nu är vi "friska" men man märker ju att laddad, det är man inte! Å nu har jobbet dragit igång ordentligt och timmarna hemmavid är så få så få.... Suck. Vara hemma i dagsljus är en lyx som inte är mig förunnat i alla fall!Kommer att ta det rätt lugnt med bloggandet de närmaste dagarna - har inte så mkt roligt att förmedla känns det som. Fnurlar på miljötorsdagen - nåt kommer nog då.... Och då blir det från Östersund typ! Ska nämligen dit med jobbet ett par dagar. Direkt efter det blir det resa ner till västkusten, där det är bröllop på gång i släkten! Då kommer SOFIA och hennes familj bl a, det ska bli kul att träffa alla. Då ska jag LADDA lite... ;-) Och fota lite för kommande blogginlägg.


Såå! Nu har jag gnällt färdigt om mina I-lands problem, och tänder ett ljus för alla drabbade på Haiti.


Tänk på att även en liten slant är värdefull för hjälparbetet. En av mina systrar (jag har flera!) och hennes man jobbar på Erikshjälpen. På deras hemsida hittar du information hur du kan skänka pengar. T ex så kan du SMS:a KATASTROF till 72930 så skänker du 50:-.


5 kommentarer:

 1. Såg på fyran i morse om ett litet barn endast 1,5år som mist alla anhöriga och amputerat ena armen..gissa om jag grätt och skickade sms!

  Snyft!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Ja du, nu behöver befolkningen på Haiti all hjälp de kan få..Det gör såå ont i hjärtat att se på nyhetssändningarna..och önskan att kunna göra massor är stor!
  Är heller inte hemma idagsljus..och det tar på en.. Inga bra bilder blire heller..då jag inte har världens bästa kamera!

  Ha det gott och jag hoppas att du får dina batterier laddade på dina resor!

  kramis Sanne

  SvaraRadera
 3. Sköt om dig och ta den vila du behöver.
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 4. Krya på dig och ladda batterierna med mycket energi inför nästa veckas arbete. Underbar bild på så läcker ljusstake... jättefin. Ha det gott! Marie

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du känner dig lite piggare nu! Då kommer inte det här i rättan tid men ni har något att hämta hos mig! Men bara om ni känner och har lust!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera