onsdag 6 oktober 2010

Köksbild och behov av er hjälp!


Hej vänner! Får börja med att be om ursäkt för kvaliteten på bilden, men det var inte såå mycket dagsljus i köket här i kväll.... Till höger om spis och fläkt ska vi sätta upp hyllor på väggen. MEN, hur ska de se ut??? Jag är öppen för förslag! Det finns ju så mååånga olika slags hyllor som skulle vara snygga. Helt vita med vitmålade eller svartmålade träkonsoller. Vita med svarta smideskonsoller, raka eller snirkliga. Svarta med enkla stålkonsoller. Vita med snirkliga vita konsoller... Eller hyllplan byggda av brädor från rivningen av gamla köket - de har legat ute i regnet hela sommaren och har en skön patina nu... Eller hyllor och konsoller helt i rostfritt - så blir det väldigt mycket industri. Har nån en bra idé eller en länk till en inspirerande bild - dela gärna med er!


Nu är det dags för sköna drömmar - om ett färdigt kök kanske.... ;-) Tack för att ni tittar in här!

6 kommentarer:

 1. Hellooo Marie!

  Om jag fick välja skulle jag sätta upp vita hyllplan med svarta smideskonsoler, inte allt för snirkliga. Det tror jag på....

  Gäsp, kram och godnatt...
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag skulle köra på rostfritt eftersom resten av köket är den stilen, lite industri, modernt så där. Jag skulle inte ha snirkliga konsoler men vita hyllor kanske kunde funka med eftersom bänkskivan är vit. Fast rostfritt tycker jag nog främst passar ditt kök. Lycka till, hoppas du kommer fram till något som känns bäst för DIG!

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Marie,

  Varför inte glashyllor som matchar med kakelväggen? Har för mig att IKEA har glashyllor, annars är det bara att gå till en glasmästare som hjälper dig att få dom exakt som du vill dessutom till ett bra pris. Till det skulle jag ha enklast möjliga konsoler i rostfritt.

  Hoppas du hittar något som gör det riktigt nöjd :-)

  // Camilla

  SvaraRadera
 4. Hallojsan Marie min vän!!

  Såå snyggt!!..Jag förstår att du myser därinne nu..och med kaminen som värmer så finns det säkert inget annat rum som gäller för er nu!!?

  jag skulle välja svarta hyllor med metallkonsoler som passar mot beslagen..lite industri touch!

  Du har väl helg nu?..så njut av den!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 5. TACK för din goa hälsning!!! Vilken härlig blogg du har...vet hur det är med alla val då man ska renovera....här är ett tips på vackra hyllor hos: Den vackra skolan: http://dengamlaskolan.blogspot.com/2009/10/tillbaka.html

  KRAM och ha en fin helg!

  Hanna

  SvaraRadera
 6. Hej igen. Smyger omkring och kolla inläggen:)

  Länken ovan till den gamla skolan, dom hyllorna gillade jag. Hade passat perfekt i ditt kök tror jag:)

  Kram Kristina

  SvaraRadera