söndag 3 oktober 2010

Sent om sider en söndagsbild!


Håller på för fullt och fixar i nya köket. Allt är inte färdigt, men nu är det tillräckligt klart för att man ska kunna plocka fram alla prylar som packades ner i början av sommaren... Jag packar upp och sorterar hårt, massor av grejer kommer inte att få vara med i nya köket. Under flera månader nu har vi klarat oss bra utan mängder av plastburkar, fula glas, gamla bestick.... Så dom åker till tippen! Istället investerar vi i lite nya fina saker... Me like! ;-)

Något annat jag gillar är bilden ovan - sammanfattar vår resa för några veckor sedan. Vi sitter i på en uteservering, solbrända och fina - i Spanien! Anledningen till detta är faktiskt att vi för 20 år sedan också var i Spanien - på bröllopsresa. Tänk vad tiden går!!!

Nu lär det dröja innan man sitter i solen på en uteservering, härligt att ha bilder då att drömma sig bort till... Önskar alla en underbar vecka i höstsolen! Den är inte så illa den heller!

3 kommentarer:

 1. Oj, vilket häftigt kök ni håller på att skapa! Kök och badrum måste vara de rum som är värst att sätta tänderna i... Det är ju lite svårt att klara sig utan ;0). Sötnosar! Förstår att du mer än gärna drömmer dig bort nu när mörkret börjar falla...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Grattis! Ser fina ut ihop ni två...... Härligt med nytt kök. Jag och min man flyttar inom kort till stan till en helt nyrenoverad lägenhet mitt i centrum. Ska bli så härligt att få inreda nytt och fräscht och slänga sådant som inte kommer att användas igen. Behövlig utrensning! Ha en skön vecka, Marie (f d almbyboden)

  SvaraRadera
 3. Grattis Marie!
  Vilken härlig bild på er! Och vilket härligt kök ni har! Visst känns det bra att ibland få kasta ut det gamla och skaffa lite nytt och fräscht...

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera