måndag 25 oktober 2010

Vitrinskåp

Idag är det ju FÖRVARING som tisdagstema i Fabriken. Vad kan väl passa bättre än att passa på att visa hur det röda skåpet ser ut nu för tiden... Jag har målat och målat... Funderade länge på vilken färg dörrarna skulle ha. Hade en minnesbild av att ha sett ett skåp (från House Doctor?) som var vitt med svarta dörrar. Landade dock i en mjukare kontrast - det blev mörkgrå dörrar med metallic-glans. På detaljbilden nedan ser färgen lite ljusare ut än i verkligheten, metallicfärgen gör att ljuset reflekteras och ytan blir levande.

Grejerna inuti behöver ni väl inte studera alltför noga... Det här är ett skåp som används hela tiden dagligen till allt köksporslin, så pedantisk ordning och reda inuti är inte riktigt realistiskt..
När vi fått upp hyllor ovanför köksbänkarna - då kanske det kan bli lite luftigare i skåpet ... men känner jag mig själv rätt ger det bara utrymme för nya fynd att få följa med hem... ;-)

Annars då? Jo jag har påbörjat en fotokurs! Var på första tillfället av fem igår kväll. KUL!! Så nu ska jag tänka ut ett tema för en bilddagbok....hm.... Blir att gå ut och fota på luncherna nu framöver, för att fånga ljuset!
7 kommentarer:

 1. Hej Marie!
  Läckert skåpet blev! Häftigt med metallic-färg på dörrarna, det är säkert snyggt ihop med den övriga inredningen. Lite blandning av industri och lantlig stil....
  Guud va kul med fotokurs! Har länge velat lära mig fota lite bättre, men det är ju så mycket man skulle vilja bli bättre på....För min del så känns det AKUT att lära mig franska lite bättre...det är så svårt att pruta när man är på loppis och inte kan språket!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Hallojsan tjejen!!

  men guuuuu vad snyggt det blev!! helt betagen..Gillar verkligen de olika dörrarna och metallicfärgen är riktigt cool..jag vet hur den ser ut då sonen har malat snickerierna i sitt rum i metallicgrå..

  Vilken härlig tegelvägg som skymtar där i bakgrunden!!

  Hoppas att allt är rktigt bra..sjäölv är jag helt slutarbetad och längtar efter lovet!!

  ha det bäst vännen!! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 3. Skåpet blev ju hur fint som helst, läckert med tvåfärgat. Så roligt med fotokurs det är något jag skulle behöva.
  ha det bra!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Jag gillar!

  Den är jätte jätte fin!
  :)

  Stor kram, Annaleena

  SvaraRadera
 5. Vackert skåp. Den metallgrå nyansen är perfekt!
  Ha så kul på fotokursen :-)
  Kram,
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 6. Hej,
  men ååå så spännande med fotokurs!! Berätta gärna mer låter så kul!!

  Nu ska jag packa och i morgon bär det av.

  Kram monica

  SvaraRadera
 7. Härligt med fotokurs

  Jag vill också.. lite för tight med tiden just nu

  Ska försöka prioritera det!

  Lycka till


  Maliin

  SvaraRadera