söndag 17 oktober 2010

Utesaker blir innesaker!

Tog en promenad med hunden idag, busade runt bland alla gula löv och plockade med mig lite alkottar hem! Limmade fast dem på en stor rostig järnring som jag hade i mina gömmor (hittat på loppis nån gång...).


"Kransen" får nu hänga på en gammal stege som fått komma in i köket, och står lutade mot väggen med motivtapeten. Gillar verkligen denna stege! Den fick följa med från förra huset, där vi använde den som handdukshållare i badrummet. Här har den fått stå ute, men som sagt, nu fick den komma in! Perfekt med en stege att hänga saker på, vid en vägg där vi helst inte vill skruva och spika. Dagens tidning har nu sin plats på stegen, så vet man var man har den och slipper har den ligga och skräpa på matbordet.



Så här ser det ut nu vid köksbänken. Om ni tittar noga på bilden (eller klickar upp den i förstorat läge) så ser ni att vi nu fått glaset uppsatt som stänkskydd. Det blev jättebra, matchar glasmosaiken perfekt. Ett par svarta industrilampor har också fått komma upp som ni ser. De var offwhite från början - inte så bra i vårt vitsvartgråa kök, så de fick sig en omgång med svart sprayfärg - så nu är vi nöjda.



Önskar Dig en fantastiskt bra dag! Om du vill så klicka vidare in i Fabriken (länk här bredvid) för fler söndagsbilder. Här blir det mer pyssel för att få alla detaljer på plats i köket - fler bilder utlovas till veckan. Åssa lite gospelkörövning förstås - alltid lika kul!




13 kommentarer:

  1. Bara helt underbart!!!
    Ha en trevlig söndagskväll!

    Irene

    SvaraRadera
  2. Vilken fin krans du har gjort, och hela stegen gör sig verkligen fint. Ha en fin söndag.
    Kram/Helen

    SvaraRadera
  3. Åååå vilken fin krans du har gjort.Vad läckert ihop med stegen.Bara så underbart!!!!Önskar dej en skön söndag söta du Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Underbar krans!!
    Nu ska jag på jakt efter alkvistar;)
    Så fint du har det i köket.
    Kram C

    SvaraRadera
  5. Hallojsan vännen!

    Men såå snyggt med stegen i köket! Gillar det gamla ruffiga mot ert nya fina kök!!

    Nu är det inte mycket kvar..kanonfint med stänkskydd i glas..och jag gillar tanken på hur lättstädat det lär vara!!

    Ha en fin start på veckan!!

    Varma kramar ifrån Sanne!!

    SvaraRadera
  6. Åh så fint, både kransen och stegen :) Synd jag inte såg bilden innan lördagen för när vi var vid stugan så röjde jag runt i buskarna och såg ett träd med massa små kottar - som jag givetvis skulle ha plockat! Men då vet jag vad jag skall ta med hem nästa gång jag är där :)

    Ha en bra vecka :)

    SvaraRadera
  7. Hej,
    vilken supervacker stege! Passar toppen i ert kök.

    Hälsningar Monica

    SvaraRadera
  8. Å så enkelt men oerhört vackert med stegen och kransen med kottarna, snyggt! Mari.

    SvaraRadera
  9. Men såååå snyggt! Tappar hakan faktiskt! :0) Jag söker med ljus *hihi* och lykta efter en snygg industrilampa och så har du den! Får man fråga var den kommer ifrån? I like, både den, köket, och stegen...

    Kramis/ Anna

    SvaraRadera
  10. Supersnyggt. Har plockat lite kottar, men än har jag inte "skapat" något med dom.


    Ha en skön torsdag.//Lissen

    SvaraRadera
  11. Vad fint! Så stilrent och mysigt på samma gång!
    kram, Ann-Mari

    SvaraRadera