torsdag 3 februari 2011

Inspirerande hem och bloggtips!

Råkade surfa in på en ny blogg - för mig - och hittade en massa inspiration! Bloggerskan är en hemmamma och inredare i Texas.


Hmmm, undrar om jag ska göra så här - fylla ett gammal träfat med kritor och ha som "centerpiece" på bordet? Mina barn är ju ganska stora nu, och har inte inte ritat med kritor på läänge. Kanske just därför?De två tulpanbuketternas ytterkrukor i säckväv - snyggt! Den vita pallen - skulle jag dö för!!
Rolig idé med snirklig ram som anslagstavla, gammal spegel kanske?
Snyggt med svartvitrutigt golv - har jag alltid tyckt. Men var ska jag ha det???


Tallrikshyllan - härligt stor. Å en röd gammal läderfåtölj - såå fin! Det gamla slitna matbordet och stolarna.... Jag kan fortsätta läänge med att sucka över alla detaljer som ni märker! Kanske lika bra ni själva får uppleva Holly Mathis blogg, den hittar ni här.


Annars då? Här smälter snön ordentligt samtidigt som det är livsfarligt halt. Från vårt tak rasar det ner snö och is - det låter nästan som om hela himlen faller ner... Har varit ute flera gånger och försökt hjälpa till lite, med att peta på överhänget så det får lite fart, samt skottat undan högarna. Är nog dag igen för det! Å väderprognosen ser god ut - plusgrader i flera dagar!!! Snart kanske man kan få se någon liten snödroppe sticka upp! Det ser jag fram emot.
Ta hand om er och gå försiktigt - akta er för snöras och isiga gator!

9 kommentarer:

 1. Hej Marie!
  Hoppas allt är bra med dig. Vad mycket fint jag missat och tack för bloggtipset.Dit måste jag kika in, det ser så jättefint ut.

  Ha det bra!
  Kramar, karin

  SvaraRadera
 2. Wow! Vilken blogg du har hittat!!.. Jag gillade också idéen med kritorna..skulle kunna tänka mig att ställa fram dem och ha en pappersduk cå får gästerna smycka sitt bord..kunde bli lite bra 2snackisar2 runt bordet då!..

  Tack själv för att Du finns! <3

  Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 3. Det finns så mycket som man ser som man själv skulle vilja ha. Men det måste funka i ens eget hem, vilket det inte alltid gör. Det är då man suckar och har sig! Ja, vilka problem man har...

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Väldigt vackert! Och det känns verkligen otypiskt texasstil - man tänker ju gärna på svulstig Dallasstil när man tänker på Texas!

  Inte minst lilla smälttendens här. Men ännu mer snö från himlen däremot....

  SvaraRadera
 5. Hejsan :)

  Nu har jag äntligen fått tillbaka datorn från doktorn och har mycket att läsa i kapp :)

  Trevlig blogg du tipsar om, ser så fint ut :)

  Ha det bäst :)

  SvaraRadera
 6. Hej Mari!
  Wow vilka bilder du visar....TACK för det bloggtipset! Håller med..ALLT är superläckert!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 7. Hej
  vilken underbar tallrikshylla
  så vackra bilder
  Ha en fin helg
  Kram Tina

  SvaraRadera
 8. Jättehärligt hem och verkligen orginellt med bordsdekorationen i form av kritor i tråg :)

  Trevlig helg och ta det försiktigt på isgatorna :)
  Kram, carina

  SvaraRadera
 9. Tack för tipset! Supermysigt hem! Tänk att man kan sitta i Sverige och kika på inredningsdetaljer i ett hem i Texas.....Ha en fortsatt skön lördagkväll! Kram MAllen

  SvaraRadera