lördag 5 februari 2011

Lördagens fynd - söndagens bilder

Ett litet besök på Erikshjälpen blev det i går. Vi hade faktiskt fyllt hela bilen med grejer vi ville bli av med, men kunde inte låta bli att även gå in och kika lite.... ;-) Fyndade fin blommig stor tallrik samt fyra brunvita franska skålar. Vit handgjord kruka/vas med lock, samt glasflaska som här fått några kvistar forsytia (som jag hoppas snart slår ut i gula blommor),Allt kom till användning direkt - här är lördagens middag med tacos framdukad.

Och vet ni vad? Den bruna färgen på skålarna, och blommorna på fatet - fick mig att associera, till chokladblommor!! Tänk så tankarna kan gå ibland... Ni vet, den brunröda blomman som doftar choklad.... Mmmm drömmer mig bort till sommaren....Fler söndagsbilder hittar ni som alltid på Fabriken. Pssst... bilden på blomman hittade jag på nätet - har inte tagit själv. Så vet ni det..


7 kommentarer:

 1. Haha! Var det Erikshjälpen i Vårby möjligen? Jag var nämligen där igår morse och funderade länge på att köpa just ett sånt där blomfat, men lämnade tillslut kvar det. :-)

  Ha en härlig söndag!!

  SvaraRadera
 2. Det är lycka att fynda! En gång när jag och grannen skulle till återviningsgården för att kasta en massa skräp, ser jag en bil med släp på intågande, med mycket vackra saker! Givetvis går jag fram och frågar om dom ska kasta allt dom har på släpet. Jo, det skulle dom. Roffade åt mig en stor ljuskrona och en järnstol.Är på väg till min bil för att baxa in mina fynd. Då hör jag min granne vråla! Vaaa faaan, vi har kommit hit för att kasta skit, inte ta med nytt skit!!!! Ja, jag kunde ingat annat än att gapskratta!

  Kramiz Mimmi

  SvaraRadera
 3. Fina fynd och vad snyggt du har dukat! Om man slänger och tar tillvara ungefär samma mängd, behålls ju jämnvikten :-)

  SvaraRadera
 4. Fina fynd! Hemmet nedan har ett fantastiskt mysigt kök! Älskar det där amerikanska med att man har en dörr direkt in i köket! Golvet och den svart köket!

  Ha en fin dag i solen!
  Kram,
  A

  SvaraRadera
 5. Superfint fat. Och så fint det blev tillsmmans alltihop. Jag trodde först ni satt utomhus innan jag scrollade ner och såg rummet:-) Mysigt!
  Ha det gott! H.

  SvaraRadera
 6. Hej Marie! Vad fina saker du har hittat - jag älskar de bruna skålarna. Och visst är det roligt med loppis. Det var länge sedan jag fick åka iväg nu. Tycks aldrig bli tid över för det och helt plötsligt är det måndag och jobb igen...

  Ja, ja... nästa helg kanske? Tusen tack för din fina kommentar om min fåtölj.

  / Jenny

  SvaraRadera
 7. HALLOJSAN VÄNNEN!!

  vILKA FYND DU GJORDE OCH SÅ SNYGGA DE ÄR IHOP!

  JAG GILLAR HUR DU HAR FÅTT SKUGGORNA ATT SPELA DÄR PÅ VÄGGEN! NICE!

  HA DET GOTTIS! KRAM SANNE

  SvaraRadera