onsdag 2 februari 2011

Ett nytt fynd har fått sätta färgenÅ fyndet är en hushållsvåg (35 kr!) i en härlig ljusblå/turkos "glassfärg". (Bilden ger inte riktigt rättvisa - trots försök i bildredigeringen....)
Passade på att fota idag när sooolen tittade in en stund i köket! Tände för säkerhets skull alla lampor också... Gillar skuggorna som skapades av konsollernas snirkliga former!
En kokbok med några år på nacken som är en stor favorit hos oss: Kärlek, oliver och timjan - av Anna och Fanny Bergenström - får stå framme just nu. Har helt rätt färgskala! Å ser ni! Ställningen som boken står på - det är min"vas" som jag visade för ett tag sen. Ett nytt användningsområde! Funkar dock inte när man vill låta boken stå där öppnad, men det är ju en världslig sak.


Så kul att just Du tittade in här idag! Hoppas Du har en jättemysig lill-lördagskväll!
Uppdaterar: mer köksbilder hittar du här och här. Bland annat hur hörnet såg ut innan.

4 kommentarer:

 1. Hallojsan Marie!!

  Så snyggt! Vilken hörna..och den där glassigafärgen gillade jag skarpt! Köpte ett par byttor ifrån kockums i den kulören..för ett par månader sedan..skulle passa bra här!! skall jag lägga på minnet när vi ses!

  Ha det gott! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 2. Fina hyllor och mysiga saker i köket. Jag anar en liten solstrimma också vilket vi verkligen behöver nu! Ha det gott, Marie

  SvaraRadera
 3. Hallå , hej, men gud vilken läcker våg i precis RÄTT färg, så snygg och den gröna stolen nedan, kors va snygg den var, jag förstår du är rädd att det ska slitas ännu mera, underbar grön färg hade den! Tack för din rara hälning! Mari.

  SvaraRadera
 4. Vackert kök och underbart fotat. Skuggorna gör verkligen sitt, precis som du ämnat!

  SvaraRadera