onsdag 13 april 2011

På hotell i Malmö

Ja kära vänner, när man inte kan vara hemmavid och fixa, feja och fota så får man fota när man är på resande fot i flygande fläng. En arbetsresa i början av veckan tog mig bl a till Malmö, där bodde jag på det här coooooola hotellet. Nya Comfort hotell, centralt beläget nära Malmö station.Svart marmorgolv blankt som en spegel i foajen som byggts mellan de två gamla husen, vars utefasader sparats. Kontrasten blir såå läcker! Inredningen är lite "hårdrocksinspirerad" med Marshallhögtalare och sideboards av case (dvs såna transportlådor som brukar användas till musikprylar)

Modernt, modernt med egen incheckning - som på flyget! Så kom nyckelkortet ut och ett kvitto med rumsnumret!

Gigantiska urnor prydda med kedjor och hänglås!Lounge med moderna soffor, snygga lampor och ett par km upp till glastaket (kändes det som). En jättepalm hade placerats i detta rum. Undrar hur de fraktade dit den!Och sen, nästan det bästa av allt - mitt rum, med motivtapet och inredning som var skitsnygg. Jag skulle inte vilja ha denna stil hemma, men på hotell är det heeelt ok med alldeles nybyggt och superfräscht. Nästan synd att man inte spenderar mer tid i sitt rum när man bor på hotell!Imorgon kommer det fler bilder från Malmö på en blogg nära dig...3 kommentarer:

 1. Härliga bilder från ett härligt hotell! Kanske inte precis som man ville ha det hemma, som du säger, men man vill ju kanske inte heller ha det som hemma när man är på hotell ;-)
  Ha en fin dag i Malmö!

  SvaraRadera
 2. Vad cooolt! Där skulle min rockiga fåtölj ha passat in... ;0) Jag ääälskar att bo på hotell men det blir ju inte så ofta man får tillfälle när man är hemma med barn. Kul att få njuta av dina bilder i stället. Drömmer mig lååångt bort... ;0)

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Wow så läckert vilket hotell!

  kram Marina

  SvaraRadera