onsdag 6 april 2011

Jag gick förbi en favoritbutik och blev inspirerad...

...av brädor.. (Jag försöker få till en "radioövergång" här....) Igår var tisdagstemat i Fabriken "Favoritinredningsbutik". Som jag missade att hänga på. Ibland har man för mycket att göra helt enkelt... Istället kommer det ett inlägg idag, som bara slightly glider förbi och touchar vid temat butik - i det här fallet återigen Fröken Tvärsemot (HÄR kan du läsa om när jag skrev om denna butik förra gången). Utanför butiken är det alltid så fint uppdukat med lockvaror för en sådan som mig! Vill ha allt-känsla... Det som denna dag särskilt fångade mitt intresse var denna ihopsnickrade fristående "vägg" med krokar som man kan hänga skojiga grejer i. Vill genast gå hem och skruva!


Detta fick mig att tänka på en av de nya utländska bloggarna jag länkar till - A mom and her drill - som jag inte kan låta bli att fascineras av, och tror kan bli spännande att följa. "A single mom rebuilding her life, one bit at a time" som hon själv beskriver bloggen. I det hemmet händer det grejer och kommer att hända ännu mer, jag är helt säker. Av det jag sett är nog brädväggen av lastpallsvirke det mest imponerande! Kolla här:


Har även sparat lite andra inspirerande brädbilder på temat sänggavel - vill nämligen väldigt gärna få till en cool sådan, gärna lite ruff och HÖG. Vill bygga något minst lika högt som sängen är lång!


Ja mina vänner, detta fick bli mitt "dagen efter temat-inlägg som bara snuddade lite vid temat och snabbt gled över i något annat". Hoppas det var ok denna gång!


Imorgon ska jag ut och fara igen. Det blir tåg till Värnamo, lite jobb där, och sen vidare till Karlskrona, övernattning och lite jobb där, och sen flyg hem igen för att landa rakt i fredagsmyset! Ja just det, har kanske inte berättat för er att mina lediga fredagar är ett minne blott just nu... Mycket att göra i ett projekt på jobbet gör att det är heltidsjobb som gäller just nu. Men det är självvalt, så det är inte så synd om mig. Ska försöka kompensera med att lyssna till kroppen och göra det som känns bra och roligt och gör att jag kan ladda riktigt mycket energi när jag är ledig. Balans var ordet!


Vill citera Sir Ken Robinson som jag skriver om på min andra blogg:"När är det försent att hitta sitt rätta element? Så länge man lever och andas går det. Livet är ingen enkelriktad gata. Folk hittar alltid nya saker som engagerar. Oavsett ålder kan man försöka igen. Och när man är i sitt rätta element… Begreppet ”tid” får en annan karaktär. Man uppslukas. Om man är i sitt rätta element är en timme som fem minuter. Om inte – då kan fem minuter kännas som en timme. Det gäller alla åldrar."Hoppas ni har det härligt i vårsolen och blir alldeles uppslukade av något riktigt riktigt roligt!
5 kommentarer:

 1. Så inspirerande inlägg! Såå coolt med lastpallsväggen! Måste in och kolla den bloggen.

  Kram, kram,
  A

  SvaraRadera
 2. Häftiga bilder! Vill genast börja snickra..

  Bra citat, det ska jag spara :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Många härliga bilder.
  oh Värnmo inte långt från mig...
  tack tack för dina söta ord
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Då är du nästan i mina hemtrakter... Nåja.. ett par mil fel men ändå.. ;)

  Kram Evelina

  SvaraRadera
 5. Många snygga sänggavlar och trä är snyggt helst om det legat och blivit åldrat.

  Ha det bra på din arbetsresa och förstår att du redan börjar längta efter fredagsmyset.

  Ha en bra dag. // Kram Lissen

  SvaraRadera