fredag 8 juli 2011

Festivaaaal!!Fredagsfirande på festival!
DET var det lilla äventyret som vi skulle dra iväg på. I Karlskoga är vi - ska få sova över hos bästa kollegan Lena. Barnen har vi lämnat hemma, de har andra spännande saker för sig - även om det hade varit kul för dem också att var med. En kusin till tjejerna ska bl a stå på scenen - med sitt band Dead By April. Vi är så stolta över dig Marcus!
DBA är jättebra, gör stor succé över världen just nu. Sockersöta och tuffa på samma gång... (Så får man tycka när man är moster, så det så!) Marcus är den som står längst till vänster. Klicka på bilden och du kommer till deras officiella site.

Förutom DBA kan vi få njuta av Manic Street Preachers, The Ark, Slagsmålsklubben, Veronica Maggio, Blindside, Damien, Den Svenska Björnstammen, Graveyard, Johnny Kask, Kajsa Grytt, MRTN, Pouppée Fabrikk, Rasmus Seebach, Sator, Syster Sol, The Big Rockets och Those Dancing Days.

Ikväll är jag rockfotograf!!


/Marie

2 kommentarer:

 1. Hallojsan Marie!!

  Så mysigt med en roadtripp på tu man hand!!..och en konsert med goaste systersonen!!...mina grabbar är på festival och ser dem bl.a idag...

  Hoppas att du får en fortsatt mysig semester nu vännen!! Kram Sanne <3

  SvaraRadera
 2. Låter härligt! Hoppas ni hade en fin festival och bra väder :-)
  Tack kära du för det löftet...jag utgår från att allt skall gå bra för tjejerna, men det är lugnade att veta att det finns möjlighet till en hjälpande hand om det krisar till sig <3
  Kramar,
  Ann-Mari

  SvaraRadera