söndag 17 juli 2011

Trädgårdscafé..?

Jorå, visst blev det lite caféverksamhet trots vädret vi hade igår. Efter ett upprop på Facebook kom ett gäng gäster. (Tack vänner! ) Allt som allt 13 personer fikade under dagen! Såg att det fallit bort text i inlägget från igår, det skulle stå att "tre tolvåriga sommarlovslediga tjejer iklädda vita förkläden är laddade som tusan för att få lite cafégäster att servera".

Å när de inte orkade bevaka caféborden nere i trädgården längre så var de så fiffiga så, och använde den gamla cykeln... se bilden... :-)Det blev ett par jätteroliga dagar i alla fall, med detta lilla gemensamma projekt. Jag lekte lika mycket som dom! :-) Baka, fixa, göra skylt, möblera, göra fint med blommor mm.

Igår kväll sa Irma: "Vi har öppet imorgon också, fast inte Sara och Judith kan. Men då får du hjälpa till mamma!" Ähm, det var ju precis det jag gjort hela tiden... Fast det klart, jag hade ju inte haft vitt förkläde på mig... Men imorse var det en trött tjej som inte längre hade lust att driva café, (får se om lusten återkommer nästa helg) att läsa klart Harry Potter-boken hon just håller på med stod mycket högre i kurs.

Härligt med semester och sommarlov - man får lov att göra som man vill!

Hoppas ni också har det härligt! /Marie

3 kommentarer:

 1. Men, vad det låter mysigt med sommarlovscafé! :) Ska komma ihåg idén när mina barn är gamla nog.. Själv satte jag upp ett bord hemma när jag var liten och sålde godis.. :)
  Åå, så fina de var i sina vita förkläden!
  Må så gott, kram!

  SvaraRadera
 2. Låter mysigt med trädgårdscafé, fast vädret kunde ju vara bättre... De var i alla fall fina i sina förkläden!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 3. Härlig blogg,så er följer jag gärna...:)

  Kram/Annelie

  SvaraRadera