torsdag 28 juli 2011

Sommar på altanen


Varmt och skönt är det idag! Jag räknar ner dagarna tills det är dags att jobba igen - på måndag! Men insåg nu också att jag faktiskt bara ska jobba i en vecka, sen har jag semester en vecka till! HUR kan man glömma bort något sådant??? Tanken var ju att vi skulle gå omlott så här lite på slutet av sommaren, så det inte blir helt föräldrafritt här hemma... När jag blev påmind om detta kändes det genast lite mindre stressande, ni vet, alla projekt man skulle ha hunnit med osv. Nu har jag ju en heeeel vecka till att pyssla på. Härligt!


På altanen har vi just nu lite "strandkänsla", med vass i en kruka, sand, stenar och musselskal som dekoration. På altanbordet ligger min duk som jag är så nöjd med. Perfekt duk att ha utomhus hela tiden, gör inget alls om den bli blöt av regnet, den bara torkar och ingen skada skedd. Som ni kanske ser så är det virkade dukar i olika storlekar som jag sytt samman till en lång "löpare" som snirklar sig fram över bordet.

Har faktiskt även loppisfyndat ett gäng små virkade dukar i olika toner av turkos, som jag tänkte sy ihop. Det är ett sånt lagom stort DIY-projekt. Ett av projekten som kanske blir klart min sista bonussemestervecka...
Ljus i stora glasburkar med sand, perfekt att tända nu när kvällarna är mörkare och man vill sitta ute och njuta. Tobaksblommorna och änglatrumpeten doftar så gott på kvällskvisten.

Kram från mig, hoppas ni får en fin dag.
Marie

1 kommentar:

  1. Åååå vilka underbara bilder du bjuder på.Bara så fint har du det.Ha en fin dag.Kram Rita ♥

    SvaraRadera