måndag 8 augusti 2011

Nytt fynd har tagit plats i vardagsrummet

Idag blir det bilder från vårt vardagsrum! Det är ni inte bortskämda med här på bloggen... Det blev extra tydligt nu när jag lagt till etiketter i alla inlägg, inte så många inlägg har etiketten "vardagsrum". Men några bilder finns det, så vill ni se hur det ser ut i rummets andra hörn går det bra att kolla under den etiketten.

Denna länstol i skinn och ek fyndade jag på besöket i Gamleby, närmare bestämt på Ninas Bruk & Brocante . Kan utan överdrift säga att där finns nästan allting och lite till. Värt ett besök! Det var ett extra bra pris på den, eftersom den är lite sliten... ;D Det gör ju inte mig nåt om man säger så! Kudden är ny, införskaffad från Hemtex.

Gillar budskapet! Bilden ovan visar ena sidan och bilden nedan visar kuddens andra sida.Länstolen har fått bli min tv-fåtölj (eller varför inte bloggfåtölj, sitter i den just nu). Ungarna sitter (halvligger...) i vår nyinförskaffade bäddsoffa Tomelilla och maken sitter i Tomelillafåtöljen med tillhörande fotpall.


På golvet har vi numera ett koskinn, som jag kom hemdragandes med för någon månad sen. (Blocket, Blocket, jag älskar Blocket!) Ungarna blev inte så glada, tyckte det var lite äckligt med ett KOSKINN. Stackars ko tyckte dom. Inte blev det väl bättre av att jag kallade det för Mamma Mu-skinnet... (Elak mor...) Att äta nötkött går dock jättebra, då hör vi inga klagomål...


Skulle behöva råd om våra lampor! Funderar på att måla golvlampan, men i vilken färg? Svart, vit, grå... Vad tycker ni? Taklamporna är jag liiite trött på, de är - som det ofta blir - snabbinköpta när vi flyttade in för att få ljus i rummet. Kan dock inte komma på vad man skulle ha istället.

Denna vecka har jag semester igen, underbart att dra ut på det lite, innan höstens jobb börjar på allvar..... Ska bara göra sånt jag vill och har lust med!
5 kommentarer:

 1. Hallojsan vännen!!

  Nej vi är inte bortskämda med bilder härifrån..och det var kul att få se en glimt!! Jättehärligt rum med höjd i tak..precis som i köket!!

  Stolen var jätteläcker och hela kombon med allt!! Så personligt!!

  Jag har en likadan lampskärm som på di golvlampa och den blev jättesnygg när jag målade den! Du kan säkert gissa i vilken färg..haha..

  Här skulle det vara snyggt med en mattsvart lampfot och en mellangrå skärm..tycker jag!!

  Jag skall också göra "bara vad jag vill" i dagarna.. och att träffa dig är en sån sak. Det vore jättekul om du hade tid/lust att komma ut till mig?!

  Ha det gott! Kraaaaaaaam Sanne

  SvaraRadera
 2. Åhhhh! Va SNYGGT!!! Nya stolen var ju ljuuuuuvlig!! Jätte snygga färger i vardagsrummet! Jag tycker att taklamporna passar jätte bra......Och som sagt;FOTOGRAFISKA ;) Kramkram

  SvaraRadera
 3. Så snyggt och i härliga mustiga färger...Älskar det orden på kudden och vet du -jag var på ett bröllop där den låten spelades i kyrkan med musiker och en sågerska utspridd på olika platser....så mäktigt att jag aldrig glömmer det.

  Kramis Marina

  SvaraRadera
 4. vilket härligt vardagsrum och vad bra fotöljen passade in där! härlig patina! kram

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vad kul att du fick lite inspiration...
  härligt vardagrum..
  Lampor är inte min direkta favorit tycker det är så svårt...
  Fåtöljen är så härlig..
  Måla svart tror jag och kanske svarta lampor i taket..
  kram
  sandra

  SvaraRadera