torsdag 18 februari 2010

Fairtrade!Dags för ett miljötips igen, det är ju torsdag! Jag har ägnat mig åt lite "internetfönstershopping" inför det här inlägget, om man nu kan säga så... Men ni förstår nog vad jag menar!


Så mycket man skulle kunna tänka sig köpa, om man vann på lotto eller så.... Vita fina kaninen ovan kommer från Du Monde, och den snygga tekannan nedan kommer från Minh Inredning.


Skulle inte ha något emot att brygga ett gott te i den fina te-kannan! Den finns i flera färger, man kan även köpa muggar och skålar i samma stil.


Något som verkligen väckte vill-ha-känsla är det helt fantastiska quiltade överkastet/pläden av mullbärssiden och silkessammet! Bara materialet låter ju som poesi... Och se vilken lyster! Ena sidan har ett jacquardvävt mönster av gurkört i silverblå toner, och den andra sidan är i mullvadsgrå silkessammet. Jag kan föreställa mig hur lent och mjukt det är...
Och så några matchande kuddar till det... Mmmm...

Det bästa av allt är att alla dessa produkter är Fairtrade, dvs etiskt, rättvist och miljövänligt tillverkade produkter. Så man kan shoppa med gott samvete!Ha en fortsatt mysig torsdag i rättvisans och den goda miljöns anda!


9 kommentarer:

 1. Hallojsan vännen!!
  du det där överkastet var riktigt snyggt!!.. skulle vilja ha något liknande som pläd...

  Ha en bra torsdag!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 2. Hej!

  läckert överkast.
  Ja det finns verkligen mycke fint på nätet.

  Kramizz nilla

  SvaraRadera
 3. Ja där hittade du en massa fint som på köpet är fairtrade..... kanon... överkastet var ju superfint o lilla kaninen också.... Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Halloj!

  Åh, vilka fina Fairtrade produkterna. Överkastet och kuddarna är helt ljuvliga, vilken lyster.

  Önskar er båda en underbar helg!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Oh la la! Vilka plädar och kuddar! Som du sa...bara namnen på materialen låter som poesi! Helt ljuvliga!

  Kraaaam, Carina

  SvaraRadera
 6. På min förra arbetsplats så sålde vi även Fairtrade-grejer, och det finns verkligen hur mycket fint som helst. Det där överkastet var ju underbart!

  SvaraRadera
 7. så fina saker! Kuddarna, överkastet, kannan!!!

  SvaraRadera