tisdag 9 februari 2010

Väskor på hög

Idag tänkte jag visa en del av vår förvaring i vardagsrummet. Ett antal charmiga gamla resväskor på hög bildar en slags byrå. Både snyggt och smart tycker vi! Vad vi har i väskorna? Jo i den översta ligger alla Wii-kontroller, i hattasken förvaras några stora runda fat som inte får plats på hyllan i något skåp, i de övriga finns fotoalbum. (OM det skulle börja brinna kan man bara ta med sig de väskorna ut - så slipper familjebilderna brinna upp!)
Här ser man vår vardagsrumstapet på nära håll. Denna tapet har vi på två av väggarna i vardagsrummet, de andra två är vita. Tyckte att den passade bra in i vårt 60-tals hus, men att ha den på alla väggar skulle inte funkat, skulle blivit alldeles för mörkt.


Järnkroken som lyktan hänger i hade vi tidigare utomhus, där har den skaffat sig en härlig patina och rost och blivit en riktig snygging, och sådana vill man ju ha inomhus!
Ha en riktigt trevlig tisdag!
6 kommentarer:

 1. Men vad smart förvaring med alla väskorna!! Kanonbra ide ju! Mycket fin blogg ni har här, nu ska jag kika vidare hos er.

  Kramar @nette

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker tapet! Smart idé med väskorna. Jag jagar också gamla väskor numera... De är ju både vackra och praktiska att ha till fövaring.

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Jag gillar väskorna,helt klart! ;)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilka fina väskor du har, jag är också ute efter gamla resväskor. För min del för att jag tycker det är en jätte fin förvaring och min man vill göra en slags cd-förvaring av en. Jätte fina.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 5. Men vilken lyckjos du är! springer alltid fram till högen med resväskor på min loppis ..men bara modernare..som jag inte vill ha..säljs där!
  Perfekta att förvara saker i som sagt!

  Ha en härlig vecka!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera