måndag 22 februari 2010

Sol ute, sol inne...Sol i hjärtat, sol i minne.. Minns ni de här små verserna? Som man skrev i varandras poesiböcker i lågstadiet, eller var det mellanstadiet? Tur att jag har sol i minne, för ett gott minne verkar jag inte ha... :-)Välkommen solen!Vilken fantstisk dag det har varit idag! Eftersom SL utlovade att pendlandet skulle bli en besvärlig historia idag så valde jag att jobba hemifrån. Vilken lyx! Sitta hemma i köket, elda i vedspisen, titta ut över trädgården och träden med fågelmaten (idag fick vi besök av en hackspett!) och så denna sol!


Tog en lunchpromenad med hunden väl påbyltad, och tankade rejält med ljus kan jag lova!


Så skönt att slippa trängsel på pendeltåg och bussar.


Imorgon ska jag ändå försöka att åka till jobbet, men satsar på att ge mig av efter rusningstrafiken.


Visst har dessa små herrar blivit stora! De har även börjat gå utomhus nu, kryper ut genom sin kattlucka. Undrar vad de tänker om världen som är sååå vit och kall. De har aldrig upplevt något annat! Håll tummarna för tågen och bussarna imorgon!6 kommentarer:

 1. Vilka söta katter. ser så mjuka och kramgoa ut! Hoppas att det lugnar ner sig i trafiken snart men jag hörde att det skulle komma ännu mer snö i veckan. Kan du tänka dig... Heeeelt underbart, bara det inte var så rackarns kallt också.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Så rätt...att välkomna solen! Ska jag tänka på jag med!

  SvaraRadera
 3. Vilka sötnosar som latar sig minsann. Jag håller tummarna.... dock verkar det fortfarande vara lite kaotiskt pendelmässigt, måste vara himla jobbigt med all fördröjning och väntande. Stackare!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Tack för fina hälsningar!

  Jag är glad att jag slipper kollektivtrafik som det är vädermässigt nu..

  Ha det riktigt bra!!/ Mariette

  SvaraRadera
 5. Ja du kaos är förnamnet!..men det gäller att ta det hela med en klackspark..själv åker jag bil..men tunnelbanestationen vid min arbetsplats var avstäng o extrabussar insatta..vilket gjorde det hela ännu mer kaosartat!!

  Ha det gott!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 6. Vilka söta små katter :-)

  Kram

  SvaraRadera