tisdag 16 februari 2010

Hemma hos Sofia


En liten bildhälsning från Sofia kommer här! På övervåningen i deras hus har hon en mysig liten hörna med ett gammalt symaskinsbord som kan används både som skrivbord och som prylbord. Just nu samsas lite olika prylar där - en gammal sliten fotoskenlykta, en prickig väska i babyblått, tåspetsskor i blekt rosa...

Nyligen så fick Sofia en hylla för trådrullar - visst är den fin! Perfekt förvaring för trådrullarna, spetsar och grova snören. Tycker det är fint när tråden på rullarna plockar upp det rosa och pastelliga just i denna bild. Det ger mig lite vårkänslor!


Vid ett annat tillfälle ska jag berätta om Sofias generösa vän som gav henne den fina trådrullehyllan. Det är nämligen en mycket kreativ person... Ha en fin kväll!
6 kommentarer:

 1. Hej Marie!
  Så kul att få se hyllan! Sofia o jag pratade i lääänge i telefon igår och hon berättade just om hyllan. Berättade också för henne att jag sett brudbuketten och de nygjorda hjärtana som du visat. För mig som känner Sofia så är det så kul att få se bilder från henne. Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hallojsan mina vänner!

  vilken härlig hörna!..där skulle i allafall min kreativitet flöda!..
  Söta rostavlor!

  Ha det bäst!!

  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken underbar hörna, jag älskar skorna och trådrullehyllan. En harmonisk hörna.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig hörna, ser jättefint och mysigt ut!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig hörna, den översta bilden tilltalande mej verkligen, läckert! Mari.

  SvaraRadera