fredag 21 januari 2011

Ett litet fredagsfönsterI ambitionen att inte bara fota i köket, så hamnade jag i badrummet igår kväll. Det har vi inte renoverat själva, utan var fräscht redan när vi köpte huset. (Det som återstår att fixa är taket - som inte är vitmålat som resten av huste.) Det är grön mosaik på golvet och vitt kakel på halva väggen. En specialbyggd fönsterbräda fortsätter runt halva rummet som hylla under en spegelvägg - men det får ni inte se just nu! Däremot vill jag visa det fin fina gamla fönstret som jag köpt från syrran/Sofias bod. Hon är duktig på att hitta fina gamla prylar som hon sedan fixar till och säljer. Varje gång jag åker ner till Gamleby så följer något med upp till Tullinge... ;-)
På den här sidan är fönstret grönt - matchar den gröna mosaiken i badrummet - men på andra sidan är det grått. Bra om man vill variera!


Den vita enkla orkidéen har jag haft i flera år - utan blomning. Men så lagom till jul så slog den äntligen ut! Visst är det underbart när de gör det!

Ljuskronan i svart smide är från Indiska. Från början hade den ljuskoppar i olika färger och färgglada prismor. Men just nu känner jag inte för det, så den har fått en något striktare look.


Så härligt att tappa upp ett bubbelbad, tända dofljus i kronan och krypa ner med en god bok.
Mmm låter som en plan för ikväll! Men först bär det av till Formex - kan förstås inte låta bli att gå dit och kolla in alla nya trender! Önskar alla en härlig fredag!!
4 kommentarer:

 1. Ååå vad underbart fint och läckert du har gjort.Bara så skönt med ett gott bad.Ha det så skoj på Formex.Önskar dej en mysig dag.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Fönstret matchar verkligen det gröna kaklet perfekt! OCh tänk så snyggt det blir med en vit orkidée!

  Ha en toppen dag på Formexmässan, i år kommer jag inte iväg tyvärr...

  Ha en underbar helg!
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Åh! Vilket fint litet fönster! Vore kul att ta sej ner till Sofias bod nån gång! JA! Visst blir man GLAD när dessa underbara skönheter plötsligt blommar om! Kram till dej!

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Och det gröna fönstret är en härlig detalj i badrummet!
  kram,
  Ann-Mari

  SvaraRadera