söndag 23 januari 2011

Söndagsbilder

I vårt kök finns en kvardröjande rest av jul..... En amaryllis som väntade väldigt länge med att slå ut - men vilken blomma! Inte alls den vanliga röda julamaryllisfärgen, utan en djup mörkt sammetsröd färg (på bilden ser den lite ljusare ut än i verkligheten). Det här är första stängeln, så vi får nog njuta av den ända fram till påska! Nja, kanske inte ändå... ;-)För att fota med annan bakgrund än fönster så placerade jag den på bänken till höger om kyl och frys, där vi har en extra liten diskho, men ännu inte fått upp kranarna... (Ni ser fästena längst ner till höger i bild.) Den väggen är ju som ni ser målad med svart tavelfärg, och mycket kul att skriva saker på. Ett par citat om att nå sina drömmar har jag textat där nu, men.... plötstligt en dag upptäcker jag att det nu finns ett nytt citat på väggen! Gissar att någon av vännerna som besökte oss i lördags är den skyldige... ;-)"The future belongs to those who believe in the beauty in their dreams"Citaten som döljs av blomman på bilden lyder så här:


"The best way to make a dream come true is to wake up!" och


"If you can dream it you can be it."Efter att ha påmint mig om detta ska jag nu göra mig i ordning för ytterligare ett besök på Formex. Ha en bra dag nu och gå ut och gör verklighet av några drömmar!


Besök gärna Fabriken om du vill ha inspiration!


4 kommentarer:

 1. Hallojsan gumman!1

  Vilken härlig Amaryllis..det var en, för mig, ovanlig färg! Den skulle jag med glädje njuta av till påsk!!
  Jag har sett på FB att du har varit en massa på mässan såå jag hoppas att du har sett en massa fina saker!!
  Såå ledsen att jag inte kunde följa med dig igår..som du skrev på min blogg! Var och proviantera kött!!

  Kanske kan vi ses på någon annan mässa framöver..det kommer ju ett gäng till!!

  Ha det gott och jag skall ta till mig av dina, och dina gästers visdomsord!!

  Kraaaaam!! //Sanne

  SvaraRadera
 2. Ah! Fler som har senblommande amaryllisar! Min är också sådär härligt röd, inte orangeröd som de brukar vara, så det kanske är så att den som väntar på något gott...?

  Näe, min bild på lavendeln är en gammal från i somras.. den bor numera i komposten :-D

  SvaraRadera
 3. Fina och tänkvärda citat! Duffy var gäst på Skavlan igår och sade något liknande. Hon slutade önska, drömma och längta och började göra istället ;-)
  kram,
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 4. HALLOJSAN IGEN!!

  Gardinerna köpte jag på HM-home i våras, men jag tror de har dem även i år!!

  Ha det gott! Kram Sanne

  SvaraRadera