måndag 31 januari 2011

Fransk sliten stolMåste visa vår nya stol! Såå fint sliten med den härligaste patinan i ljust grönt/grått/brunt/rost. Funderar på att lacka med matt genomskinligt lack, för att patinan inte ska slitas bort helt och hållet. Någon som provat det? Kan det bli bra tro..?

Stolen kommer troligen inte att användas som stol i första hand - den är inköpt enbart för sin skönhets skull! Däremot får den gärna fungera som piedestal för blommor, det behövs ju alltid! Här får den lyfta upp mitt olivträd - som faktiskt inte tappat ett enda blad i vinter!

Stolen köpte jag av Sussi, som har webbutiken Callian Antikt & Brocante. Har ni ännu inte besökt hennes webbutik så är det dags! Bra priser på sköna möbler och saker som hon hittat i Frankrike och i Sverige. (Tack Sussi för att jag fick komma på In Real Life-besök och välja ut favoritstolen!) Det finns några till stolar.... lika fina... höll nästan på att få följa med hem de också.... ;-)


Den här veckan har jag semester - men kommer inte att ligga på latsidan! Jobbar nämligen på ett eget litet projekt... som snart ska berätta mer om. Ska nu fortsätta med det - för jag har lite att göra... :-)

3 kommentarer:

 1. Oj! TACK Marie! Det behövde jag!
  Kul att få se hur det blev med stolen hemma hos dig...och va spännande med ditt projekt!

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Jag tror att du ska använda ett mattlack för att få en skaplig yta som håller rätt så bra. Lycka till! marie

  SvaraRadera
 3. Underbart vacker stol Du köpt av Sussi, hon har så mycket fint. Jag har också köpt en sak av henne som nog kommer imorgon så spännande.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera