måndag 3 januari 2011

Nytt år, nya möjligheter

Hittade ett citat som jag upplever säger PRECIS det jag behöver höra! Livets syfte är inte kunskap utan handling... Jag är så himla bra på att samla fakta, göra research, läsa på, läsa in, skaffa kunskap.... Men man måste ju GÖRA också! Kanske finns det fler där ute som känner igen sig - därför ville jag dela med mig av detta idag.5 kommentarer:

 1. Haha Marie! Jag tror jag är tvärtom, jag bara GÖR, utan kunskap.....Inte alltid bra heller ;-) Som vanligt är lagom bäst kanske!? Kram till dej

  SvaraRadera
 2. Visst känner jag igen mig...PRECIS så funkar jag också! Är en fena på att inhämta kunskap, men sen bliiiiir det liksom inget mer! Tror att jag inte kan tillräckligt, när det antagligen är precis tvärt om! Jag kan för mycket, så det spontana och nyfikna får stå tillbaka för en fegande Luther!
  Men nu är det nytt år och nya tag. Hejja oss!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen mig! Men för att göra det riktigt krångligt kan jag sedan på impuls försöka mig på just sådant jag inte vet någonting om :-)
  God början på året!
  kram,
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt citat!!!!!Känner igen mej men gör oftas grejer på känsla.Men oftas blir det bra.Ha en skön kväll.Varm kram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Härligt citat! Gillar när man hittar något som stämmer in på en!
  Jag är nog precis tvärt om..borde ta reda på mer innan jag kastar mig in i handling..lite väl impulsiv ibland!!

  Ha en härlig måndagskväll!! Kramis Sanne!

  SvaraRadera