måndag 28 mars 2011

Jag "hänger" i köketJa, alltså inte BOKSTAVLIGT. ;-) Tisdagstemat i Fabriken är denna vecka: Min blogghörna. Hmm, jag har inte ETT ställe där jag sitter och bloggar. Jag bloggar där jag hamnar! Det kan vara i soffan, framför tv:n, bland alla kuddar i sängen, på bussen på väg hem från jobbet... m fl platser. Men vanligast är nog i köket! Sittandes vid köksbordet eller på en pall vid köksön. Köksön är ganska bra att stå vid också, å det är ju bra att variera arbetsställningen. Bilden är tyvärr inte så nytagen - men den får duga! När jag ser bilden blir jag sugen på vita liljor, och deras fantastiska doft som fyller hela huset. Mmmm. Där hamnar doftljusen i lä.


Nä hörni, dags att krypa till kojs. Jag har ett par spännande dagar framför mig nu. Ska flyga ner till Malmö en sväng och jobba lite - ska hålla en utbildning där på onsdag. Blir perfekt att ha ett tisdagstema i Fabriken att kolla in på en massa bloggar under all väntetid under resan!


8 kommentarer:

 1. Den blogghörnan ser ju så härligt trivsam ut :) Er köksö är jättefin!
  kram, Ann-Mari

  SvaraRadera
 2. Härlig matplats. Gillar verkligen din köksö :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig blogghörna...i husets hjärta!
  Ha en underbar tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad den blogghörnan kändes fransk! En tripp till Malmö skulle passa mig ypperligt just nu, det måste ju vara vår på riktigt där!

  SvaraRadera
 5. Hej,
  vilket härligt kök du har! Hoppas du får det mysigt i Malmö.

  Hälsningar monica

  SvaraRadera
 6. Oj vad snyggt kök! Så rustik & hemtrevlig! Blev också jättesugen på liljor hihi!

  Låter kul med utbildningen. Ha det bra! Kram

  SvaraRadera
 7. Hallojsan!!

  Wow! Vilken häftig köksö!! Det är något annat egentligen väl??

  Jag tycker att du har hittat på en toppenidé..även om jag oftast bara kör med enkla, vita IKEA ljus såå är det alltid trevligt att träffas poch lära sig en massa nytt! Måste erkänna att jag inte visste om att vanliga maschaller var sådan miljöbovar!!

  Ha det gott!! Kraam Sanne

  SvaraRadera
 8. härlig matplats
  det är skönt att ha en bärbar så man kan sitta lite överallt
  tack tack för dina ord
  kram
  sandra

  SvaraRadera