tisdag 1 mars 2011

Klädförvaring var temat

Hänger på tisdagstemat i Fabriken och visar lite klädförvaring. Vi HAR faktiskt en klädkammare av större modell, en riktig Walk-in-closet i källaren. Men den är liksom proppfull med grejer och inte direkt stylad... Så den slipper ni se! Visar istället garderobsväggen i vårt sovrum. Den har nog suttit där sen huset byggdes 1960. Tycker att den passar in bra fortfarande, även i vår stil. MEN den är sååå opraktisk! Finns ju egentligen massor av plats, men svårt att komma åt och se in. Drömmer istället om att riva ner alltihop och ha en öppen förvaring med klädstänger och hyllor. Ja, kanske med tygförhängen. Å när man drar bort dem helt så har man massor av ljus och full överblick! Det skulle bli bra... :D


Men vad har vi mer i bilden? En obäddad säng i förgrunden, en nyinköpt klänning som ska användas på party i helgen och ett par sjalar, och så makens slipsar och gamla fina bandyhalsduk - alldeles kvarglömd hemma!! I detta nu står nog maken i Uppsala och väntar på kvartsfinalmatchen mellan Bollnäs och Sirius och saknar sin halsduk... Men älskling! Eftersom det är din födelsedag så vinner nog Bollnäs i alla fall ska du se.
Avslutar med en annan form av förvaring - ett loppisfynd förstås - en härlig gammal läderväska som sväljer många sjalar. Riktigt bra å ha!


Något annat som är bra å ha (om man har en blogg vill säga) är trevliga läsare som skriver snälla hälsningar och kommentarer! Många nya har dykt upp - varmt välkomna!
Tusen tack för att ni tittar in och lämnar ett litet spår efter er.

Nu ska jag fortsätta dricka te - kan inte räkna hur många kannor jag satt på idag. Har blivit förskyld och försöker bota det med massor av kanelte. Vet inte om det funkar, men det känns bra i alla fall! Ha en skön kväll nu alla vänner!


2 kommentarer:

 1. Hallojsan vännen!!

  jag visar också bara dörrarna på min garderobsrad.. ;)

  Vi hade just likadana garderober i vårt sovrum (innan det blev kök där) så jag förstår vad du menar med opraktiska..det går ju inte att köpa bra lösningar till dem heller!

  Du kommer bli en riktig snygging till festen i helgen..med den blåsan!!

  Ha det gott och krya på dig nu..du har inte tid att vara sjuk med allt roligt som väntar!!

  Kraaaaaaaam Sanne!!

  SvaraRadera
 2. Hej Marie!
  Låter som en bra idé det där med öppen förvaring bakom tygförhänge...Känner igen det där med opraktiska garderober!
  Sååå synd att halsduken blev kvar hemma...men HEJA BOLLNÄS!
  Krya på dig...kanel-te gör säkert susen!
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera