fredag 10 december 2010

Lucka 10 - freeeedaaaag!

Äntligen fredag! Min fridag! Ledig från jobbet har jag softat och pysslat idag. Mest målat och sprayat svart. Visar nog resultatet en annan dag! Istället blir det ett julstilleben ovanpå ett skåp i vardagsrummet. En grå nisse har fått sällskap av stort loppisfyndat horn, en stor julgranskula i fattigmanssilver och en mycket gammal bok - härligt sliten! Ett par ljuskoppar i fattigmanssilver och ett par hyacinter fullbordar stillebenet.Vet inte hur det är med er, men när jag sitter i soffan och ska se något på tv, så vandrar min blick runt i rummet. Tittar på trevliga ställen där jag är nöjd med inredningen, funderar på saker som borde fixas, kommer på tusen nya idéer som jag vill göra.... (SÄRSKILT om det är sport på tv, då blir det alltid så... Intresset är liksom inte på topp då... ;-)

Just därför är det så viktigt att plocka undan, tända ljus, puffa och fiffa lite grann - innan man slår sig ner, så är det enklare att koncentrera sig på tv:n... ;-) Någon som känner igen sig??


Ikväll blir det förstås Idolfinal att hålla lite koll på, vad vi ska äta har jag ingen aningen om - maken är och handlar just nu. Åsså blir det att agera lite taxi, skjutsa Irma till och från gitarrlektion, körövning inför JULKUL-föreställning imorgon och efter det Idol-kväll hos kompis.


Storasyster sitter nog i soffan med oss, hon håller på att piggna till efter maginfluensa. (Som trist nog hindrade henne att vara med på musikallinjens stora julshow (föreställning igår och idag). Inte skoj.)


Önskar alla en fin kväll oavsett om det är fredagsmys i soffan eller något annat på agendan.
3 kommentarer:

 1. och en härlig brasa till frukost :-)

  SvaraRadera
 2. Kul att "snöa in" på något udda som postlådor. Själv är jag galen i tyg och kan köpa alldeles för mycket av detta. Har ett stort lager som jag ska försöka göra något kreativt av med tiden. Har nu bytt min bloggsida då vi nu för tiden bor i stan och har lämnat landet. Stortrivs i vår fina lägenhet. Ha det gott, Marie - f d Almbyboden

  SvaraRadera
 3. Å vad skoj att mitt "skräp" kommer till användning ;-)) och att det passar så himla bra hos dej.
  Kram igen

  SvaraRadera