tisdag 21 december 2010

Sent om sider - lucka 21!

Det blev snövitt tema i granen! Precis som förra året.. ;-) Den nypysslade tårtpappergirlangen fick samsas med det krispigt vita ur jullådorna, pärlor, lite silver, zink, glas och virkat.

Granen står i en gammal korg i en granfot. Lite trixigt för granfotens stöd var större än botten på korgen - så ett par ben fick helt enkelt sticka ut genom korgen!Istället för julgransmatta - ett renskinn. Såå poppis hos våra djur - att ligga och gosa på!
Åsså stjärnan i toppen - nytänk för i år - en loppisfyndad virkad duk som stärkts med trälim och vatten.


Vill ni få mer julinspiration - så kolla in i Fabrikens alla julglimtar!
4 kommentarer:

 1. ÅÅå Marie1 vilken ljuvlig gran! Gillar verkligen de som är äkta ( har plast)..och jag sa just till maken att nästa år måste jag prova om jag klarar av en hel gran (allergi)..då jag plockat in små äkta i år, vilket gått bra!

  Så snyggt det blev med den stärkta duken där på toppen!!

  Ha det gott! Kramis Sanne

  SvaraRadera
 2. Så fin gran, Marie! Kul med tårtpappersgirlang, det blev ju jättefint!
  Har också vår gran i en korg, och vi hade samma problem....fast vår julgransfot har ett runt fat med sarg i botten. Bra, för man kan fylla på med mycket vatten på en gång. Men för stor för vår korg...gick liksom inte ända ner i botten. Vi letade febrilt efter nåt tungt att lägga i botten för att stabilisera ekipaget, och i garaget hittade vi ett gammalt motorcykelbatteri...blytungt! Man tager vad man haver!

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker gran ni har! Härliga granpynt- och annorlunda!
  Önskar er en riktigt god jul!
  kramar,
  Ann-Mari

  SvaraRadera