lördag 11 december 2010

Lucka 11 - sharing!!

I lucka 11 vill jag dela med mig av en underbar dag, med bland annat en underbar promenad! En skön lördag - men faktiskt förra helgen.. ;-) Vi hade en riktig familjedag med lussebullsbak och mys. Och innan solen försvann blev det en skön promenix med vovven i den finfina vintervärlden!
Lite bilder från det kommer här:

Och som en liten bonus får ni ett härligt tokigt tips också! En körkompis har gjort dessa cup cakes i form av litet lussetåg - visst är de underbara!!! Ville bara passa på att tipsa UTIFALL någon har för litet att göra imorgon, och får lust att skapa något liknande... ;-)

Men vad gjorde vi idag då? Om nu vinterpromenaden var förra helgen??? Jo idag har det varit julföreställning för hela slanten! Irmas kör m fl i den årliga JULKUL-showen! Tyvärr blev det inte några bra bilder att dela med mig av från detta, men föreställ er gärna 100 sångare (fem körer) framförallt barn och ungdomar som är mycket välsjungande, framföra kända och okända jullåtar från hela världen i olika genrer tillsammans med svängiga musiker. Mycket humor (värdar var Verner och Verner - om ni minns "dom".. ;-) helt enkelt JULKUL. Hela familjen är bara såå nöjda nu! Dags för lördagskvällmys - hoppas ni mår lika bra!
3 kommentarer:

 1. Härliga bilder du visar, som vanligt! Ja, men visst var det härligt med JulKul i år igen. Alltid lika roligt och spännande och se vad som komma skall.

  KRam

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken fin blogg jag halkade in på här då...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vilka snygga vinterbilder, blev faktiskt sugen på att gå ut en stund.
  Men det där luciatåget, ...tror jag att jag hoppar över....åtmintone idag.
  Ha en skön dag!
  Camilla

  SvaraRadera