måndag 6 december 2010

Lucka 7 - julfönster hos Sofia


Dags att presentera lucka 7, som idag symboliseras av en postlåda plåtad på promenad. Jag vet inte vad det är med postlådor - jag tycker att de är så intressanta! Tar lika ofta bilder på brevlådor och dörrar som jag fotar vyer och blommor. Just denna låda blir nästan som en skulptur mot den vita snön. Bakom "luckan" idag hittar vi tisdagstemat i Fabriken - JULFÖNSTER.


Jag valde ett fönster hemma hos syrran Sofia, som jag passade på att ta en bild av när jag hälsade på för ett par veckor sedan. Enkelt men effektfullt arrangerat! Gillar verkligen blomman i glasburken - som jag just för tillfället tappat namnet på!! Känns som om det är ludd i huvét - har ni haft det nån gång??? När jag skriver det här är ju klockan liiite mycket, och det är alldeles dags för att krypa till kojs. Imorgon funkar nog hjärnan lite bättre, ska så fort jag kommer på blommans namn komplettera denna text.... ;-)


Ha en fortsatt bra vecka mina vänner!

Tillägg kl. 12:06: Cyklamen heter blomman - tack "enannannhelena" för din kommentar! ;-)

3 kommentarer:

 1. Cyklamen heter den ju, den fina vita blomman! Man får en varm känsla av bilden, där ljuset silas in. Solen strålar på kottar & annat fint på fönsterbrädan!
  /helena

  SvaraRadera
 2. Vackra och juliga fönster - du visar så fint att less is mor!

  SvaraRadera
 3. Vackert julfönster hos Sofia.
  tack för alla fina och inspirerande bilder från Ert underbara kök, fick en del ideér.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera