onsdag 1 december 2010

Lucka 2

Å vad hittar vi bakom lucka 2??? Jo en skönhet från en svunnen tid. Tänk om laptopen såg ut så här! Tja, kanske inte så bekvämt med denna sak i knät, väger hur mycket som helst, men sååå snygg! Vill egentligen ha, och var nära att köpa med mig från syrrans bod, men insåg att jag inte har någonstans att ställa den! Fast nu ångrar jag mig nästan... Hur svårt kan det vara att köpa ett litet sideboard till, och ställa nånstans, och sen placera skrivmaskinen på, lätt som en plätt egentligen!
Vad ska man ha den till då???? undrar den praktiske... Att titta på så klart! Och att placera snygga papper i, gamla dokument, notpapper, eller en önskelista till tomten kanske? Å så att fotografera förstås. Snygg modell som står stilla och allt. Lätt att lyckas med bilderna! ;-) Här har fotona fått en lätt sepiaton - så att de ser lite gamla och sköna ut.
HA en underbar torsdag nu mina vänner! Jag skall på planeringsdag med mitt nygamla jobb hela dagen och sen går vi tillsammans ut på italiensk restaurang och äter gott och umgås! Vi ses imorgon.


1 kommentar:

  1. Åååå vilken härlig idé att ha en adventskalender!!..

    Skrivmaskinen är ljuvlig..men jag vet hur tunga de är..köpte ju en på loppis för ett tag sedan..

    min står just på ett bord (och samlar damm) vackert med notblad i..ett bra tips!!

    Ha det gott vännen!! Kramis sanne

    SvaraRadera