måndag 13 december 2010

Lucka 14 - en favoritmöbel, eller flera...

Oj vad tiden går! Redan lucka 14, och tisdagstema igen i Fabriken. Favoritmöbel..... hmmmm... måste bli något i köket! Och allra varmast om hjärtat ligger nog det stora skåpet som jag lagt ner såå mycket arbete på! Det var ju rött först, och blev sedan ommålat för att passa in bättre i det nya köket.

Tätt efter i popularitet kommer nog den snickarbyggda köksön, även den inköpt second hand. Tänk att favoritmöblerna hamnade i den kategorin.. ;-) Inte ett dugg konstigt, har nästan bara Blocket-fynd i huset. Vet ju med mig att jag ofta vill byta och ändra, så de få gånger vi köpt nytt och dyrt har det inte lönat sig. Här i storstan finns det ju också ett ständigt stoooort utbud av grejer av alla det slag på Blocket. Härligt! Visa mig den butik som kan skryta med ett sådant sortiment!!

Ha det gott, vi ses i lucka 15!
6 kommentarer:

 1. Underbart skåp! Visst är blocket fantastiskt!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Begagnat är bäst! Och de där möblerna ser verkligen fina och speciella ut. :)

  SvaraRadera
 3. Skulle det nu vara så att du någon gång skulle ledsna på din köksö så vet du vart du ska vända dig! Den är sååååå snygg! :0)

  Julrosor behöver enligt uppgift stå svalt och vattnas ofta. De ska egentligen ha det lite fuktigt hela tiden, ungefär som myrten... Tråkigt att din vissnade ner men vattna på och ställ den svalt och ljust så kanske den kommer igen till våren.

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Älskar köksön!! Sååå fin! :-)

  SvaraRadera
 5. Hej,
  så läckert... och Blocket är toppen!

  Men hittills har jag bara sålt...

  Ha det gott, hälsningar monica

  SvaraRadera