fredag 17 december 2010

Lucka 17 - fredagslucka!

Jag måste ju titta in här och öppna lucka 17! I den gömmer sig den slitna gamla stegen som står i köket och som nu blivit lite pyntad som en gran! Med stjärna och allt. ;-)
Längst ner hänger en adventskalender i form av små julstrumpor i olika färger, som är fin med alltid ställer till problem... Först och främst frågan VAR den ska hänga?? Inte helt lätt att hitta en bra plats. Men i år blev det alltså längst ner i stegen. Sen ska man fylla på med små paket.... Inte många saker får plats i dessa små strumpor... Många tvålar och tablettaskar blir det! Men det är ett trevligt besvär!
Vad gör ni i dag då? Här pysslas det och fixas inför helgen. Imorgon har vi bjudit hit vänner och ska bjuda på lite smått och gott..
En mysig fredagskväll tillönskas er alla!


3 kommentarer:

 1. Vilken vacker stege! Du har verkligen bjudit på en fin julkalender. Är mäkta imponerad av alla siffrorna. Vilket jobb!

  Hoppas att du får en fin fjärde advent!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Så fina luckor du bjuder på. Jag älskar verkligen bilden med skuggan av järnsängen på väggen... är lite nördig med skuggor vet du;-)

  Ha en fin helg!
  A

  SvaraRadera
 3. Jag ska börja erkänna med att har inte hunnit med din kalender som jag önskar. Men nu ska jag läsa i kapp då jag ligger nedbäddad ;-)

  Gillar skarpt "steg-granen" som ni har. Är mycket för nytänk så den faller i smaken.

  Ha den trevlig helg!
  / Johnna

  SvaraRadera