måndag 20 december 2010

Lucka 20 - pippi på girlanger och ljusslingor

När jag får en stund över - vad händer då? Jo jag pysslar förstås! För några dagar sen satte jag ihop reafyndade pappersstjärnor till en lång girlang och hängde i vardagsrumsfönstret. Igår fick jag för mig att just detta enda fönster som inte redan har en julstjärna behövde något som lyste upp! Så en gammal loppisfyndad ljuskrona i smide, pimpad med ett par julgranskulor målade med skoltavlefärg samt fyra kitschiga istappar i glas - fick en ljusslinga lindad omkring sig och blev upphängd. Såå nöjd med stämningsljus även i detta fönster. :-) Och inte är det likt något annat!Ikväll har jag gjort ännu en girlang, av små söta tårtpapper och vitt vävgarn. Jag viker de runda tårtpapprena över garnet och limmar ihop. Inspirerad bl a av Annaleena


Tänker att denna girlang ska få pynta vår gran, som införskaffades idag (ÄNTLIGEN) och kommer att tas in imorgon. Den står i garaget och mellanlandar just nu. Lovar att visa bilder på hur resultatet blir!
Nu är det nära hör ni!!! Jobbar två dagar till och sen är jag ledig i fem, jobbar två mellandagar och sen ledig igen! Det blir mycket skön tid att bara vara och göra mysiga saker hemma med familjen. Ses imorgon!


4 kommentarer:

 1. Ska bli kul och se! :D
  Här har vi bänkat framför tv:n och kolla på Ernst, julen bara väller in
  genom rutan.

  Kram på dig med!

  SvaraRadera
 2. Åh, så juligt och fint det blev i ditt fönster. Ska bli väldigt roligt att få se den fina girlangen sedan.

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Snyggt Marie! Insåg just att jag missat Ernst...grrrr! Men nu blev jag ju inspirerad av dig i stället!

  kram
  Sussi

  SvaraRadera
 4. Hmm, skulle önska att jag vore lika pysslig.
  Ser väldigt mysigt ut, där i fönstret.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera