fredag 24 december 2010

Sista luckan - 24 - julafton

Julfina döttrar och gosiga katter hittar vi bakom sista luckan. Idag har det verkligen varit en mysig dag! Vi har som tradition att vara med i sång och julspel i kyrkan varje julaftons förmiddag - så på det sättet startade dagen. Duktiga barn och ungdomar - och vuxna också för den delen - påminde oss på ett lekfullt sätt om anledningen till att vi firar jul. Vi fick till och med hälsa på i stallet tillsammans med änglar och herdar. Samt lära oss hur den mest kända julsången Stilla natt kom till... ;-) Tydligen en kyrkråtta som var upphovet....
Hemma igen blev det julgröt och lugn och ro, lite tv, julklappar och härlig julmat. Sen har diverse julklappsspel invigts. Både tv-spel och sällskapsspel. Nöjda och glada kommer vi att somna gott nu! Ses snart igen, även om det inte blir varje dag nu framöver. Julkalenderns sista lucka är ju nu öppnad - julafton!

Fats egentligen har ju årets julafton tagit slut - och juldagen tittat ut! Önskar er alla en fortsatt mysig och rolig helg.
6 kommentarer:

 1. God Fortsättning Marie!

  Vilka fina barn du har, härliga färger och vilka coola frisyrer! Jag har ju två pojkar så här är det inget fixande med utseendet, än i alla fall!
  Jag hoppas du haft en skön juldag och jag önskar dit en fortsatt härlig helg!

  Varmaste julkramarna

  Karin

  Ps tack för en fin adventskalender ; )

  SvaraRadera
 2. Mysigt jul-collage! Önskar dig god fortsättning på julen!
  kramar,
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 3. Men hjälp va Saga är lik dej Marie! Som en kopia av dej som lite yngre ;-) Jätte fina tjejer och bilder! Kram Mallen

  SvaraRadera
 4. Underbar blogg!!!
  Jag återkommer :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina kommentar om mitt skåp, jag är också väldigt förtjust i det. Det är roligt när man hittar udda lite unika saker. Passar på att önskar dig ett riktigt Gott Nytt År också!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Hoppas julen var fin och god!

  Tack för din varma rara hälsning, blir såå glad!

  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

  Kram Mariette

  SvaraRadera